Adolescent arestat pentru furturi din maşini

Adriana Năstase

Un adolescent de 17 ani, din municipiul Hunedoara, a fost arestat pentru 30 de zile, el fiind acuzat de mai multe furturi din maşini şi din locuinţa unei cunoştinţe.

A spart geamul autoturismului
Tânărul este cercetat pentru comiterea in­frac­ţiunilor de furt calificat şi tentative la furt calificat, după ce a spart mai multe maşini par­cate pe o stradă din municipiul Hu­ne­doara şi apoi a furat un telefon mobil ce apar­ţinea unei persoane din localitate.
„Probatoriul administrat în cauză a stabilit că minorul, în noaptea de 05/06.06.2021, a spart geamul unui autoturism parcat pe o stradă din Hunedoara, de unde a sustras un portofel în care erau mai multe documente per­sonale şi bijuterii, prejudiciul fiind de pes­te 1.000 de lei. În aceeaşi noapte, minorul a pătruns în alte autoturisme parcate pe raza municipiului Hunedoara, prin forţarea por­ti­e­relor, însă nu a sustras bunuri, în respectivele cazuri infracţiunea de furt calificat rămânând în faza de tentativă”, se arată într-un comu­ni­cat al IPJ Hunedoara.
În aceeaşi noapte, minorul s-a aflat în lo­cuinţa unei hunedorence unde a consumat bă­uturi alcoolice cu tatăl persoanei vă­tă­mate. La plecare a încercat să sustragă din locuinţă o boxă portabilă audio şi telefonul mobil al femeii, fiind surprins asupra faptei.
La solicitarea proprietarei tânărul a lăsat boxa audio, dar a furat telefonul mobil, lipsa acestuia fiind sesizată de persoana vătă­mată a doua zi, dimineaţa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare