Actualitate

Administratorul public al judeţului, Dan Stoian, a primit un premiu de excelenţă

Adriana Năstase

Administratorul public al judeţului nostru, Dan Stoian (foto), a primit „Premiul de Excelenţă” pentru susţinerea constantă şi promovarea conceptelor privind dezvoltarea comunităţilor creativ inteligente.
„Gala Smart City Industry Awards” s-a desfăşurat în urmă cu câteva zile, în Capitală, organizator fiind Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate (ARSCM).
În cadrul evenimentului, aflat la cea de-a doua ediţie, au fost premiaţi atât reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, cât şi persoane şi companii implicate în dezvoltarea comunităţilor creativ-inteligente. Dan Stoian este vicepreşedinte al Asociaţiei Administratorilor Publici din România pentru Regiunea de Dezvoltare Vest. Juriul a fost condus de expertul Comisiei Europene, Sarolta Besenyei. În cadrul Galei s-a dat citire mesajului transmis de la Bruxelles de către Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene. „Sunt onorat de acest premiu. Am propus, printre altele şi o caravană pentru judeţul Hunedoara.
Judeţul nostru este cel mai urbanizat din ţară. De aceea, avem nevoie de oraşe inteligente”, a declarat Dan Stoian, administratorul public al judeţului.

One thought on “Administratorul public al judeţului, Dan Stoian, a primit un premiu de excelenţă

  • Sigur că o apreciere este ceva notabil. Nu înțeleg însă în ce constă caracterul ieșit din comun al acestei diplome ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura