Administratorul judiciar al CEH decide dacă furnizează căldura în Petroşani

9 decembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Năstase

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, nu reuşeşte să rezolve problema termoficării pentru cele câteva sute de apartamente care mai sunt racordate la sistemul centralizat. Se ştie că Termocentrala Paroşeni nu furnizează agent termic în localitate.

Răspunsul, în câteva zile
Acum, după ce a cerut demisia directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, dar şi a directorului Termocentralei Paroşeni, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi i-a scris administratorului judiciar al CEH, administrator care trebuie să decidă dacă cele câteva sute de familii din municipiul Petroşani vor avea căldură şi apă caldă în această iarnă.
Contactat, Emil Gros (foto), reprezentantul Expert Insolvenţă SPRL, administratorul judiciar al CEH, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „am primit astăzi (n.r. ieri) hârtia de la Primăria Petroşani. Le vom răspunde celor de la primărie în aceste zile, dacă va fi furnizat sau nu agentul termic în municipiu. Primăria Petroşani nu mai are o societate de termoficare şi nici cărbune nu prea este. Oricum, Termoficare SA (n.r. fosta societate de termoficare), care este în faliment, are datorii de 62 de milioane de lei către CEH, la termoficare. Sunt restanţe foarte mari. Vom da un răspuns în câteva zile“.
CEH se află în insolvenţă, de aceea, administratorul judiciar decide orice mişcare în firmă.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Va rugam lasati vorbele si dati caldura in Valea Jiului ca avem copii mici . Vrem caldura nu vorbe ! Si bucuresteni nu prea platesc si ei au subvenctie de la stat (bani publici) . Bucuresteni au subventie de la stat (bani publici) si la transport .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un om cinstit, care merită tot respectul

Duminică dimineaţa, la Postul de Poliţie din comuna Rapoltu Mare s-a prezentat un cetăţean din satul Bobâlna al comunei respective,...

Bulina neagră, 10.12.2019

Florin Arpad Pici, tânăr din Petroşani Pentru că este trimis în judecată sub acuzaţia de furt calificat, după ce a...

Bulina albă, 10.12.2019

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru iniţiativa aprobată şi de consiliul local, de a implementa în municipiul Deva proiectul de...

Închide