Adeverinţa de vaccinare anti-Covid, disponibilă în format electronic

Adeverinţa de vaccinare împotriva coro­na­virus este disponibilă începând din 9 martie şi în format electronic şi poate fi descărcată din Registrul electronic naţional al vacci­nărilor.
Fiecare persoană care a fost vaccinată cu cele două doze poate să-şi descarce ade­ve­rinţa de vaccinare, în format electronic, direct din Registrul electronic naţional al vaccinărilor.
Astfel, adeverinţa de vaccinare se poate obţine accesând linkul www.adulti.renv.ro, unde utilizatorul trebuie să apese pe bu­tonul „OBŢINEŢI ADEVERINŢA ELECTRONICĂ DE VACCINARE”, după care se va deschide o notă de informare privind prelucrarea da­telor cu caracter personal, cu care doritorul tre­buie să fie de acord în josul paginii, pen­tru a fi trimis la pagina de autentificare cu CNP şi număr de telefon. Veţi primi un cod de siguranţă prin SMS, apoi va fi disponibilă şi adeverinţa de vaccinare. Menţionăm că vac­cinarea este gratuită şi voluntară. In­formaţii oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma naţională despre vaccinarea COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro. (A. Năstase)

One thought on “Adeverinţa de vaccinare anti-Covid, disponibilă în format electronic

  • 16 iunie 2021 la 9:52
    Permalink

    Bljgf

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare