Politica si administratie

Adevărul este că românii nu vor certificatul verde

De ce este un adevăr? Pentru că am primit mii și mii de mesaje și petiții în care oamenii mă roagă să nu votez certificatul verde. Sunt sigură că aceleași mesaje le-au primit și restul par­lamentarilor. Și nu am primit nici măcar o singură rugăminte să votez certificatul verde. Vaccinarea prin impu­nerea certificatului verde este de neac­ceptat.

Crizele, oportunități
Pentru mine e foarte clar ce am de făcut. Am în Parlament un mandat de la oameni și nu voi trece peste voința lor. Cine ne credem noi, parlamentarii, să venim aici, votați de români, și să votăm împotriva voinței lor? Cine ne credem noi să facem altfel decât vor oamenii? Gu­vernanții PNL, PSD și UDMR au confundat permisiunea și onoarea de a servi poporul cu vanitatea funcției în care au fost puși.
Ne uităm la Europa. Istoria ne spune însă că acum partenerii noștri europeni au greșit grav în trecut. Iar România a dat dovadă de înțelepciune. Este momentul ca și acum România să fie de neclintit în a apăra pilonii de bază a Uniunii Europene: respectarea voinței poporului, respec­ta­rea drepturilor și libertăților oamenilor.
Crizele sunt oportunități. Întunericul și haosul în care suntem reprezintă o opor­tunitate pentru adevărați lideri călăuziți de Dumnezeu, de lumină și de omenie. Este ocazia ca un om mare să se ridice și să fie un adevărat lider. Să facă din România un exemplu de înțelepciune pentru toată Europa.
Haideți, domnule Ciucă – sunteți cel mai puternic om din România. Sunteți singurul din guvernare care nu are nimic de pierdut și tot poporul român ar avea de câștigat!
Spuneți NU certificatului verde, Spuneți NU carantinei celor testați și Spuneți DA Crăciunului pentru toți românii. Acum avem nevoie să fiți eroul nostru!

Deputat Anamaria Gavrilă
Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura