Adevărata miză a alegerilor din 5 noiembrie 2017. Dacă este furtună pe Marte, Mărginean e vinovat!

25 octombrie 2017 | 15 Comentarii | Publicat in: Electorale

Iulian T. Avramescu

Păpuşarii din umbră şi-au scos păpuşile la candidat. Doar e campanie electorală. Mai mult, i-au pus să bată palma între ei. Doar e voie, nu-i aşa? Din 9 candidaţi, 6 sunt de paradă. Unii nu vor obţine nici câte semnături au adunat ca să intre în cursa electorală. Dar, nu contează. Important e că rup voturi, că fac gălăgie şi haos.
De fapt, pe asta mizează păpuşarii din umbră. Pe rupt voturi şi pe haos. Competenţa, proiectele nu contează. Mai credeţi cumva în independenţi? Să fim serioşi, în România de azi NU EXISTĂ UN SINGUR CANDIDAT INDEPENDENT! Spaima că Mărginean va câştiga alegerile e atât de mare, încât păpuşarii, sforarii din umbră au uitat un aspect esenţial: competenţa candidaţilor. Să pui un doctor sau un artist la primărie e ca şi cum ai pune un grădinar să proiecteze un reactor nuclear!
Să rupem voturi, să câştige o păpuşă! Dacă nu iese Oancea, las’ că iese doctorul! Nu contează că doctorul nu ştie o boabă administraţie sau că Oancea nu face diferenţă între şoferie şi masterat. Păpuşarii i-au asmuţit pe unii împotriva altora, crezând că haosul îi avantajează şi că aşa vor rămâne stăpânii oraşului.
Un primar care ştie administraţie şi care obţine sprijinul Guvernului pentru proiecte care să ridice Deva este un pericol pentru orice sforar care căpuşează banul public. Iar problema sforarilor, a păpuşarilor este că nu pot negocia cu Mărginean. Şi atunci, au pus păpuşile să atace la baionetă. Nu numai cele care candidează, ci şi cele care scriu, aruncă cu mocirlă, inventează mizerii, cumpără, corup, mint de îngheaţă apele.
În zilele care urmează, vom asista probabil la cele mai murdare atacuri posibile. Dacă va fi furtună pe Marte, Petru Mărginean va fi vinovat! Pentru că sforarii, păpuşarii din umbră au bătut palma pe bugetul Devei. Nu-i interesează pe ei necazurile oamenilor. Îi interesează BANII DEVEI. Este lecţia cea mai importantă a acestei campanii electorale pe care devenii ar face bine să nu o ignore.

Comandat de Partidul Social Democrat, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170005. Operator economic: S.C. Media Hunedoreana S.R.L. Deva. Tiraj: 3300 exemplare.

Loading...

Comentarii (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. biba spune:

  Nu îi mai faceti campanie lui Mărginean doar pt ca Sorina Popa are emisiune la antena.
  Ce a făcut Mărginean cat a fost primar?

 2. Ioana Serea spune:

  Si pe domnul Marginean nu intereseaza banii Devei? Normal ca e voie sa bata plama intre ei asa cum a fost voie si domnul Marginean sa treaca la PSD si sa bata palma cu dusmanul.

 3. HIBA spune:

  Hiba ii spune lu Biba sa citeasca tot articolul…Articolul a fost comandat si platit de PSD..BRAVO ! Nu stiu sa mai fi vazut asa ceva. Bravo PSD, e nevoie de presa. Si cum, Biba, PSD nu are voie sa faca campanie ???

 4. Zamostean Livica spune:

  Ce articol de cacao, parca e scris de tractoristul Nistor. Pesedistii din Deva nu-l vor vota pe Marginean, asta e clar.

 5. Muscanu Ionut spune:

  Bineanteles ca nu Marginean e de vina pentru o ipotetica furtuna pe Marte. El este insa de vina pentru o furtuna in PSD HD. Si nu ar fi singurul. Dar cu siguranta se vor face devenii vinovati daca se vor dovedi neinspirati la vot. Dumnezeu sa va dea intelepciune. Nu va lasati prostiti. Nu va lasati mintiti. Atata tot.

 6. Lucian M spune:

  Drept urmare, votați Lucian Davidoni, singurul candidat cu șanse reale, care nu are păpușari!

 7. Ciprian S. spune:

  Lucian Davidoni a pus arta pe pauza o vreme pana si-a vazut de business. E un bun manager cu rezultate demonstrate. Acolo unde ai nevoie de skill, in piata libera, nu la contracte servite. Abilitatea artistica e doar un asset in plus. La fel ca multe altele.

 8. toni spune:

  um sa alegem un gabor (tigan vorbitor de limba maghiara)?. Strabunicul lui era tigan din secuime. A venit in Deva si cara fier vechi la centrul de colectare cu o martoaga. S-a inhaitat cu inca doi de ai lui si intre cele doua razboaie tiparea bani falsi si se mai ocupa si cu trafic de aur de la Sacaramb. I-a mers bine garoiului si s-a casatorit cu una din Ciangai mai pacalita. Acum se da ca-i ungur dupa mama.Tenul il tradeaza. Varul lui (tot Margica il cheama) e betivul Devei. Cerseste bautura prin baruri. Jalnica familie. Bedrica Margica s-a ocupat doar de divorturi si falimente (vezi Simako).

 9. toni spune:

  Petre Marginean este Martor a lui Iehova ,si patron la Antena 1 Deva unde sotia sa Gabriela este director, nu votam un Iehovist
  Ba,cantindat de 9 %!Da tu,Marginene,care ti-ai lasat prima sotie,ai lasat angajatii Simako pe drumuri dupa ce ai falimentat-o( propria ta firma ,adica). Vrei sa ajumgi la primarie sa ti se mai faca inca o casa de vacanta la Lunca Cernii, dar mai mare, ca sa poata fi folosita de iehovisti ( casa de adunare pentru iehovisti). Casa va fi ridicata de firma care va face incinta 1 a cetatii Deva. Acest gabor (tigan ungur) nu a crescut niciun copil. Este inimaginabil de arogant si cand cineva doreste sa deschida o afacere, face ca toti dracii.

 10. toni spune:

  ma Marginene ai copii sau nu? Nu am auzit sa fi spus ceva in acest sens. Eu nu votez cu unul care nu a fost tata.

 11. toni spune:

  Cand era primar Marginean, PSD il acuza ca-i facea casa soacrei cu materiale furate de la renovarea cetatii.
  Acum este cel mai bun.
  Cat a fost Marginean primar a pus in cap toate afacerile locale si a crescut taxele populatiei la maxim.
  La alegeri l-au scuipat oamenii si abia au asteptat sa scape de el.
  Acum ajunge cel mai bine in sondaje….masluite.

 12. toni spune:

  Acest bedrică mărgică a început să meargă cu cerșitul de voturi pe la toți pocăiții din Deva. El le are cu Martorii lui Iehova. Acest țigan ungur (gabor) a lăsat un miros în primăria Deva, de cei de acolo au aerist 5 zile. Și…. tot degeaba.

 13. toni spune:

  Pai in mandatul trecut singura lui realizare a fost ca a luat statuia cu violonistul din fatza ULPIA Shoping Center si l-a dus la topit ca sa nu-si mai poata face turistii poze cu el si sa le aminteasca de Mircia Muntean… Acum poate ia statuia lui Decebal si o duce la soacra-sa in curte, sa mai scape de un simbol al trecutului si sa ramina doar el si Antena 1 Deva in prim plan !

 14. toni spune:

  acest gabor a adus-o in primarie pe arhitecta Kalauz ( porecla Hoașca) care a pus pe butuci toate initiativele de afaceri in Deva.

 15. toni spune:

  a mers Petru Marginean prin cartierul Micro 15. A dat mana cu oamenii dupa care si-a sters manile cu un servetel umed. Oamenii au inceput sa-l huiduiasca. Ar face bine sa se retraga din competitie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 26.10.2017

  Sergiu Alexandru Toporan, din municipiul Hunedoara Pentru că a jefuit, împreună cu un alt tovarăş de tâlhării, pe un...

Bulina albă 26.10.2017

Dan Stoian, administratorul public al judeţului

Gura lumii 26.10.2017

Vorbesc cârcotaşii că un personaj important din judeţ a trecut la sentimente mai bune. Zvonerii spun că omul nostru şi-a...

Închide