Actriţa Isabela Haşa a lansat o carte pentru copii

04 bibliotecaMagdalena Şerban

Ieri, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” a organizat în incinta Deva Mall, o întâlnire cu actriţa Isabela Haşa, care şi-a lansat placheta de poezie pentru copii, intitulată „Ham-Ham, Miau-Miau şi semnele de circulaţie”.

„Este o cărticică scrisă special pentru copii, un dialog vioi între doi mici protagonişti – Mara şi Dănuţ – pe tema semnelor de circulaţie, în compania prietenilor lor, a unui motan şi a unui căţel. Prin joc, prin întrebări aparent inocente, copiii învaţă semnele de circulaţie, cu care e bine să se familiarizeze de la cea mai fragedă vârstă. Desenele de pe ultimele pagini ale cărţii urmează să fie colorate de către copii, ceea ce face această plachetă cu atât mai atractivă. Îi mulţumim autoarei pentru bucuria pe care o va aduce copilaşilor prin intermediul acestei noi apariţii şi îi urăm mult succes în tot ceea ce face”, a spus Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene.
Acesta le-a mai comunicat iubitorilor de literatură din judeţul Hunedoara că îi aşteaptă un stand de carte cu vânzare al Grupului Editorial ART  din Bucureşti, în perioada 26 mai – 26 iunie, în incinta Secţiei de Artă şi Carte Franceză. Editura va oferi substanţiale reduceri de preţuri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare