Acţiune umanitară a pompierilor din Ilia şi Brad

12 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Echipe de pompieri de la subunităţile din Ilia şi Brad au mers în trei cătune din Apuseni cu alimente pentru oamenii care mai locuiesc în aceste zone izolate, respectiv nouă familii.
„Pompierii salvatori au umplut raniţele cu pâine, făină, ulei, fructe, orez, zahăr, biscuiţi, dulciuri, apă şi petrol lampant. Pentru a ajunge la locuitorii izolaţi, din localităţile Deleni, Prihodişte şi Brăşeu, pompierii au parcurs 46 de kilometri cu autospeciale de primă intervenţie iar următorii aproximativ patru kilometri pe jos”, informează ISU Hunedoara.
Pompierii s-au asigurat că oamenii, majoritatea vârstnici, ştiu şi cum să prevină izbucnirea unui incendiu în gospodării. Nu este prima misiune umanitară derulată în acest an de pompierii hunedoreni. Luna trecută, mai multe familii din cătunul Dealul Babii, de lângă Vulcan, au fost sprijinite de pompieri alături de salvatorii montani din Petroşani. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Transferurile de sume din contul profesioniştilor în contul persoanelor fizice

În Monitorul Oficial nr. 3 din 3 ianuarie 2019 a fost publicată Legea nr. 344/2018 din 27 decembrie 2018 privind...

Peste 50 de bolnavi sau suspecţi de gripă în judeţ

O veste îmbucurătoare este că numărul virozelor este mai scăzut faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Primarul din Lelese face calcule în aşteptarea bugetului

Aşa cum prevede legea, pe lângă salariile mărite, bugetarii vor primi vouchere de vacanţă şi indemnizaţii de hrană în acest...

Închide