Acţiune ecologicã pe malul Streiului

29 martie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase

Primăria comunei Băcia a organizat, sâmbătă, o acţiune de ecologizare a malului râului Strei, acesta fiind al doilea an când sătenii participă la o asemenea acţiune. Peste 120 de persoane, dintre care doar opt din Deva, au răspuns pozitiv invitaţiei Primăriei Băcia să strângă gunoaiele de pe malul Streiului.
Elevi, profesori, consilieri locali din comună, dar şi săteni au adunat câteva
sute de saci cu gunoaie de pe malul râului, din locurile unde turiştii, în marea lor majoritate din Deva, Hunedoara, Călan, vin vara la baie. Primăria le-a pus la dispoziţie saci şi mănuşi din plastic.
„Sunt mulţumit de modul cum au răspuns tinerii la acţiunea noastră. Vom efectua asemenea ecologizări în fiecare an, deoarece persoanele care vin vara la baie lasă multă mizerie în urma lor. Sunt total dezamăgit de faptul că aceia care lasă gunoaiele aici nu au venit să le şi strângă. Totuşi, am adunat mai puţini saci ca anul trecut”, a declarat Emil Rîşteiu, primarul comunei Băcia.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Observaţii de pe drum

Cea mai buna rută spre Bucureşti pare să fie cea pe la Sibiu-Braşov-Valea Prahovei. Este mai lungă cu 40 de...

Eşec de şase puncte

Mureşul Deva a făcut un nou pas greşit în lupta pentru evitarea retrogradării, la Baia Mare, şi a pierdut, scor...

Francezii vor parteneriate cu firme hunedorene

Criza economică îi determină pe oamenii de afaceri din Europa să „migreze” în ţări străine, în căutarea de noi parteneriate...

Închide