Accident rutier cu un rănit, la Vălişoara

5 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Şoferiţa care a provocat accidentul a in­trat cu viteză prea mare într-o curbă deo­sebit de periculoasă şi s-a izbit de un para­pet. Un pasager din autoturism a fost rănit şi a ajuns la spital.
„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au con­statat că, o femeie în vârstă de 63 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe DN76 în localitatea Vălişoara, pe sensul de mers Deva – Brad, într-o curbă la dreapta, semnalizată cu indi­catorul „curbă deosebit de periculoasă” nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pă­răsind carosabilul şi izbindu-se de un parapet, după care autoturismul a căzut în şanţul pentru colectarea apelor pluviale”, a informat IPJ Hunedoara.
Femeia rănită, care se afla pe locul din dreapta spate, are 63 de ani şi este tot din municipiul Oradea. Poliţiştii spun că şofe­riţa nu băuse, însă a fost dusă la spital unde i s-a recoltat o probă de sânge, în ve­derea stabilirii alcoolemiei. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru infracţiu­nea de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a înfipt cu maşina în stâlpul de iluminat public

Un accident rutier a avut loc între loca­li­­tă­ţile Crăciuneşti şi Fizeş, iar poliţiştii din Deva, ajunşi la faţa locului, au...

O căprioară a făcut prăpăd pe DN 66, la Ruşor

O tânără de 19 ani a fost rănită după ce a izbit în plin o căprioară, ieşită pe drumul naţional....

Hoţul voiajor vrea împăcare cu victima

Un individ de 50 de ani a fost arestat pre­ventiv, după ce a dat o singură spargere de unde a...

Închide