Actualitate

Accident rutier cu un rănit, la Vălişoara

Şoferiţa care a provocat accidentul a in­trat cu viteză prea mare într-o curbă deo­sebit de periculoasă şi s-a izbit de un para­pet. Un pasager din autoturism a fost rănit şi a ajuns la spital.
„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au con­statat că, o femeie în vârstă de 63 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe DN76 în localitatea Vălişoara, pe sensul de mers Deva – Brad, într-o curbă la dreapta, semnalizată cu indi­catorul „curbă deosebit de periculoasă” nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pă­răsind carosabilul şi izbindu-se de un parapet, după care autoturismul a căzut în şanţul pentru colectarea apelor pluviale”, a informat IPJ Hunedoara.
Femeia rănită, care se afla pe locul din dreapta spate, are 63 de ani şi este tot din municipiul Oradea. Poliţiştii spun că şofe­riţa nu băuse, însă a fost dusă la spital unde i s-a recoltat o probă de sânge, în ve­derea stabilirii alcoolemiei. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru infracţiu­nea de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura