Accident mortal pe drum de ţară

21 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Poliţia municipiului Brad a fost sesizată, prin intermediul serviciului 112, că pe un drum vicinal din direcţia Ruseşti spre DJ 762, a avut loc un accident de circulaţie.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 87 de ani, în timp ce conducea autoturismul său, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă periculoasă la dreapta şi s-a răsturnat într-o râpă. În urma accidentului, a rezultat decesul unei femei în vârstă de 71 de ani, pasageră în maşina răsturnată. Şoferul a fost transportat la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale.
Un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, a provocat un accident rutier după ce a condus băut. Evenimentul a avut loc în satul Bretea Mureşană, din comuna Ilia, pe drumul sătesc, potrivit poliţiştilor. Tânărul a intrat cu maşina într-un stâlp de curent electric aflat în dreptul unei case. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul a fost rupt, însă şoferul a avut noroc şi a scăpat nevătămat. Acesta a fost testat de poliţiştii din Ilia cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că avea o alcoolemie de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru a se stabilit cu exactitate ce alcoolemie avea.
O femeie în vârstă de 85 de ani, din Petroşani, a fost izbită de un autoturism chiar la câţiva paşi de sediul Poliţiei Petroşani. Şoferul a vrut să iasă cu spatele din parcarea de la Muzeul Mineritului, nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit-o pe bătrână. În urma izbiturii, femeia a căzut pe asfalt şi s-a lovit puternic la cap. Imediat, la locul accidentului a ajuns un echipaj al Ambulanţei Petroşani, iar medicul a constatat că traumatismul cranian suferit de femeie a fost atât de puternic, încât a dus la pierderea stării de conştienţă. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Petroşani iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate vina şoferului, cât şi a victimei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţiştii rutieri ţintesc şoferii drogaţi

Aproape săptămânal, pe lângă cei care urcă băuţi la volan, este descoperit măcar un şofer care conduce pe drumurile publice...

Copilă de 13 ani răpită. Alertă la nivel naţional!

O fată de 13 ani, din comuna Vultureni, judeţul Cluj, pe nume Maria-Daria Puica (foto), este dată în urmărire de...

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea reprezentanților Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva pentru această săptămână este cartea Două surori. Din Norvegia în jihadul...

Închide