Poliţiştii rutieri ţintesc şoferii drogaţi

21 octombrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Aproape săptămânal, pe lângă cei care urcă băuţi la volan, este descoperit măcar un şofer care conduce pe drumurile publice drogat şi-i pune în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic.

Astfel, în weekend-ul trecut, doi tineri au fost găsiţi pozitiv la testarea privind consumul de substanţe stupefiante sau cu efect halucinogen. ”Poliţiştii rutieri din Hunedoara au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din municipiu, care, în urma testării cu aparatul Drugtest, a reieşit un rezultat pozitiv”, a informat IPJ Hunedoara. Tânărul a fost dus la spital, în vederea recoltării de probe de sânge şi urină, pentru stabilirea substanţelor consumate.
Duminică, un alt tânăr de 19 ani, tot din Hunedoara, a fost descoperit de poliţiştii rutieri conducând un autoturism prin municipiu, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv. Tânărul a fost dus la spital pentru a i se lua probe biologice în urma cărora se va afla ce substanţe a consumat. Cei doi şoferi prinşi drogaţi sunt cercetaţi penal de către poliţişti. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Veta spune:

    Polițiștii rutieri imi țintesc mie ****

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Copilă de 13 ani răpită. Alertă la nivel naţional!

O fată de 13 ani, din comuna Vultureni, judeţul Cluj, pe nume Maria-Daria Puica (foto), este dată în urmărire de...

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea reprezentanților Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva pentru această săptămână este cartea Două surori. Din Norvegia în jihadul...

Expertul tehnic arată neregulile de pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva!

Expertiza tehnică a lucrărilor efectuate de constructorul spaniol pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva arată neregulile de aici. Compania Naţională...

Închide