Accident mortal pe Autostrada Deva – Sibiu

18 iunie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un accident rutier terifiant s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă pe Autostrada dintre Deva şi Sibiu. Un tânăr de doar 24 de ani a decedat după ce maşina cu care se deplasa a intrat într-un TIR.
Accidentul s-a produs la kilometrul 313, la Sebeş, pe sensul Deva-Sibiu. Din cercetările oamenilor legii, şoferul de 24 de ani, din Oneşti, ar fi adormit la volan, moment în care s-a lovit violent de autocamionul care circula regulamentar. În urma impactului, tânărul a rămas prins în caroseria maşinii, fiind scos în stare de inconştienţă de echipajul de prim ajutor şi descarcerare de la ISU Alba. Acesta a fost transportat la spital. Din cauza rănilor grave pe care le-a suferit, medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 19.06.2017

Dan Mocanu, şeful Poliţiei Lupeni Pentru că stă în foaie de boală, după cercetările demarate de superiorii săi, în urma...

Acordarea ajutorului social, prin ochii a doi primari

Inspirată din „modelul suedez”, celebru prin generoasele sale soluţii de protecţie socială, Legea 416/2001 naşte controverse în rândul politicienilor români.

Aplicaţia săptămânii: 200.000+ Cool Stickers

Aproape toată lumea utilizează emoticoane atunci când scrie mesaje pe dispozitivele mobile, iar în perioada mai recentă sunt utilizate aşa...

Închide