Hunedoreanul vinovat de moartea a doi oameni rămâne cu pedeapsa cu suspendare

18 iunie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Curtea de Apel Timişoara a respins apelul făcut de urmaşii celor două victime care au pierit într-un accident provocat de un tânăr din Hunedoara. Vinovatul rămâne cu pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare.
Rudele a doi şoferi care au murit nevinovaţi în urma accidentului provocat de un tânăr de 26 de ani, din Hunedoara, în apropiere de Oţelu Roşu, au cerut ca vinovatul să ajungă în închisoare. Curtea de Apel Timişoara le-a respins apelul, instanţa considerând acţiunea ca nefondată. Urmaşii victimelor nu renunţă şi l-au acţionat în judecată pe hunedorean, într-un proces în care-i cer despăgubiri morale şi materiale, acţiunea fiind pe rolul instanţei din judeţul Caraş-Severin.
Alin Ciurcui a fost găsit vinovat de producerea unui adevărat carnagiu şi condamnat pentru ucidere din culpă la trei ani închisoare. Pedeapsa i-a fost suspendată şi este supus unui termen de supraveghere de patru ani, dar trebuie să presteze şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Alin Ciurcui lucra ca distribuitor de pâine pentru o firmă din Hunedoara şi conducea o autoutilitară pe DN 68, dinspre Oţelu Roşu spre Caransebeş, iar la intrarea în localitatea Iaz, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari, dubiţa a intrat în derapaj şi a lovit două persoane şi un autoturism care se aflau într-o parcare amenajată pe marginea DN 68. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Accident mortal pe Autostrada Deva – Sibiu

Un accident rutier terifiant s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă pe Autostrada dintre Deva şi Sibiu. Un tânăr...

Bulina neagră, 19.06.2017

Dan Mocanu, şeful Poliţiei Lupeni Pentru că stă în foaie de boală, după cercetările demarate de superiorii săi, în urma...

Acordarea ajutorului social, prin ochii a doi primari

Inspirată din „modelul suedez”, celebru prin generoasele sale soluţii de protecţie socială, Legea 416/2001 naşte controverse în rândul politicienilor români.

Închide