Accident mortal pe A1, la Ilia

13 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Şoferul unei dubiţe a adormit la volan şi a intrat în plin într-o remorcă a unui TIR. Omul a murit pe loc. În autoutilitară se mai afla un pasager.
„Cele 3 echipaje ale Secţiei de Pom­pieri Ilia, specializate în descarcerare, prim ajutor şi stingere, au găsit pe auto­strada A1 la km 394, la locul impactului dintre o autoutilitară şi un autotren, 2 victime încarcerate.
Cei doi bărbaţi se aflau captivi în ca­bina autoutilitarei care s-a izbit violent de remorca autotrenului.
Concomitent cu operaţiunile de des­car­cerare s-au desfăşurat manevrele me­dicale. Din nefericire, şoferul auto­u­ti­li­tarei a suferit leziuni incompatibile cu via­ţa, în timp ce pasagerul din auto­u­ti­litară a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Deva în stare gravă”, a informat ISU Hunedoara.
Circulaţia pe A1, pe sensul de mers Ilia – Deva, a fost afectată aproximativ două ore. Poliţiştii spun că şoferul autouti­li­tarei ar fi adormit la volan, însă cerce­tă­rile vor duce la stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Judecaţi pentru trafic de migranţi

Un tânăr de 31 de ani, din Petrila, prins în vară că înghesuise într-o maşină 23 de sirieni pentru a-i...

Paramedicii de la Salvital trec la ISU

Maximilian Gânju Ministrul Afacerilor Interne a semnat un ordin privind suplimentarea cu peste 300 de posturi la Inspectoratul General pentru...

Investiţii pe bandă rulantă în Deva

Adriana Năstase Primăria municipiului Deva a finalizat sau are în curs de executare multe lucrări de in­vestiţii. Fie că este...

Închide