Accelerează pentru titlu

11 x 2 MIhai Campeanu alearga dupa un nou titlul de campion national (1)

Ciprian Marinuţ

Pilotul brădean Mihai Câmpeanu e hotărât să crească viteza în ultimele şase etape ale Campionatului Naţional de Viteză pe Traseu Montan, pentru a cuceri al III-lea titlul de campion din carieră.

Ţinteşte victoria la Straja
Clasat pe locul doi, după primele patru runde ale campionatului, la şapte puncte de lider, Mihai Câmpeanu e decis să facă dreptate şi să schimbe ierarhia, odată cu etapele V şi VI, care se vor desfăşura la Straja, în judeţul Alba, mâine şi poimâine. „Dacă nu aş fi avut probleme cu maşina în etapele trei şi patru, aş fi fost lider. Eu am câştigat primele două curse de la Surduc şi am acumulat 20 de puncte, cu care am fost pe locul întâi. Din păcate, la Straja (Hunedoara) am scos doar un punct cu o maşină de rezervă, întrucât, în prima cursă am abandonat, din cauza problemelor de la Mitshubishi şi am pierdut primul loc. Acum, sper să scap de problemele tehnice, să demonstrez că sunt cel mai bun şi să redevin lider”, a spus Mihai Câmpeanu.

Îi place traseul
Traseul de la Straja (Alba), care are nouă viraje la dreapta, nouă la stânga şi trei ace de păr este unul care i se potriveşte ca o mănuşă pilotului brădean. „Traseul e foarte tehnic şi îi avantajează pe piloţii experimentaţi şi cu simţ, în dauna celor cu maşini puternice. Eu mă simt bine pe acest traseu şi sper să câştig ambele etape, mai ales că în primăvară, la cursele FRAK, am fost pe podium şi la grupa A, şi la general”, a precizat Câmpeanu.
Etapele de la Straja au o valoare foarte mare în economia luptei pentru titlul naţional, întrucât, odată cu ele, se face trecerea de jumătatea competiţiei. După cursele de la Straja, vor mai avea loc încă două etape duble, deci ultimele patru etape, la Timişoara şi Satu Mare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.