Actualitate

A vrut să-și pună capăt zilelor, dar a avut o zi norocoasă

Un tânăr de 25 de ani a fost salvat de polițiști și de trecători, el vrând să se sinucidă. Totul s-a petrecut în Simeria, pe pasarela peste calea ferată. Când au ajuns polițiștii, tânărul se ținea de barele podului, sus­pendat deasupra liniei de ali­men­tare cu energie electrică a infra­­structurii feroviare
„În data de 06 iunie 2023, în jurul orei 20:20, Poliția orașului Simeria a fost sesizată de un martor ocular cu privire la faptul că un tânăr are in­ten­ția de a se arunca de pe pasarela situată pe strada 1 Decembrie 1918, din orașul Simeria (aflată deasupra liniei de alimentare cu energie elec­trică a infrastructurii feroviare).
În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat doi agenţi de poliţie, care au găsit la locul respectiv un tânăr de 25 de ani, care intenţiona să recurgă la un gest extrem. Tânărul a fost prins de mână de polițiști și sus­ținut cu ajutorul persoanelor aflate în zonă (suspendat, deasupra infra­struc­turii feroviare) până la sosirea echi­pajelor de pompieri şi para­me­dici, care au ajuns la faţa locului şi au continuat operaţiunea de salvare a tânărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.
Bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.