A vrut să-şi omoare tatăl vitreg

14 aprilie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

După mai multe pahare băute împreună, doi bărbaţi din Simeria s-au luat la harţă. Nu a mai durat mult, până când fiul vitreg a luat o secure şi i-a înfipt-o tatălui în cap. Bărbatul de 61 de ani a ajuns direct la spital, iar fiul său se află acum după gratii.

A încercat să-l protejeze

Totul s-a întâmplat în noaptea de 3 spre 4 aprilie, când cei doi bărbaţi au băut mai mult decât trebuia, iar sămânţa de scandal a răsărit imediat între ei. Pentru a-şi dovedi puterea în faţa tatălul vitreg, Ioan G. (foto stânga), a pus mâna pe un topor şi l-a atacat. Una dintre lovituri a ajuns, din nefericire, chiar în creştetul bărbatului de 61 de ani. Sunaţi de mama atacatorului, poliţiştii şi medicii au ajuns imediat la faţa locului. Hunedoreanul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, respectiv fractură frontoparietală bilaterală stânga şi a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara – Secţia Neurochirurgie, unde se află internat şi acum. Cu toate că în acea seară, victima a declarat poliţiştilor, prezenţi la faţa locului, că a picat pe scări şi s-a lovit la cap, fiind în stare de ebrietate, în urma cercetărilor ulterioare, oamenii legii au descoperit vinovatul şi l-au reţinut luni, 12 aprilie, pentru 24 de ore.

A primit mandat

Ioan G., de 49 de ani, a fost prezentat ieri dimineaţă, după expirarea celor 24 de ore de reţinere, instanţei de la Tribunalul Hunedoara, care a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a acestuia, întrucât bărbatul are antecedente penale şi reprezintă un adevărat risc pentru ordinea publică. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să stea mult timp de acum înainte după gratii.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicolae Nicolae spune:

    Buna ziua,
    Va rog frumos sa-mi dati si mie o adresa de email unde va pot scrie dumneavoastra si celor de la Centrul Sportiv de Gimnastica Deva.
    Lucrez in strainatate si nu am posibilitatea sa vin la fata locului.
    Va multumesc!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ofertele poliţiştilor au ajuns la „Decebal”

În doar două zile de la începerea campaniei de depunere a dosarelor pentru înscrierea în instituţiile de învăţământ al Ministerului...

Gura lumii

Cică săgetătorul din sudul judeţului, care a sărit direct din costumul de striper în cel de director, nu a fost...

„We love to entertain you…”

În urmă cu ceva ani, un publicitar autohton venise la mine să pregătim un spot video, pentru aşa-numitul Bal al...

Închide