A pocnit-o cu făcăleţul în cap, a violat-o şi acum cere să fie eliberat

03 viol in grupMaximilian Gânju

Pedepsele mai mici din noul cod, cel puţin la prima vedere, îi încurajează pe mulţi condamnaţi să ceară revizuirea proceselor în urma cărora au fost trimişi după gratii. Exemplul este şi al unui vulcănean care şi-a pocnit victima cu un făcăleţ şi apoi a violat-o, nu doar el, ci şi-a chemat şi alţi doi amici.

Violul în grup avea să se petreacă în ianuarie 2011, în Vulcan, iar o tânără, de 20 de ani la acea vreme, era ademenită în locuinţa unuia dintre agresori, pe care îl cunoscuse cu câteva zile în urmă. Giani Prian îi motivase fetei că vrea să-şi schimbe o bluză, iar când a intrat în apartament, fata a fost pocnită cu un făcăleţ în cap şi apoi abuzată sexual. Tânăra a fost violată atât de Prian, cât şi de un amic de-al său, Marius Alexandrache. Acesta din urmă cere acum, după ce a stat trei ani în penitenciar, să-i fie revizuit procesul. Solicitarea a fost înregistrată la Judecătoria Petroşani şi ieri a avut primul termen. Conform unor surse judiciare, Alexandrache speră măcar la o reducere a pedepsei.
Cei doi violatori nu şi-au recunoscut nici o clipă faptele şi chiar s-au luptat să convingă instanţele de judecată că tânăra a vrut să se culce cu ei. Cei doi, recidivişti, n-au avut însă explicaţie la faptul că, după viol, au ameninţat-o pe fată că dacă va depune plângere o vor ucide.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare