Ieri, inculpaţii din dosarul „Simota&Litera” au fost aduşi la Tribunalul Hunedoara. Litera i-a ameninţat pe jurnalişti

03 Alin Simota si Cristian Litera (1)Loredana Goangă

Alin Simota şi Cristian Constantin Litera, acuzaţi alături de alţi 12 inculpaţi de infracţiuni grave, au fost aduşi, ieri, în faţa Tribunalului Hunedoara, iar la coborârea din duba penitenciarului, Litera nu a ezitat să arunce cu ameninţări către jurnalişti.

Rămân tot după gratii
După ce luna trecută, conform Noului Cod Penal, Curtea de Apel Alba Iulia nu a mai fost competentă să judece dosarul Simota&Litera, acesta a fost transmis Tribunalului Hunedoara. Astfel că ieri, a avut loc prima şedinţă de judecată a cauzei în care s-au verificat măsurile preventive dispuse. Potrivit lui Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, judecătorul a menţinut măsura pentru cei trei inculpaţi arestaţi preventiv – Alin Simota, Cristian Constantin Litera şi Gheorghe Bota. În acelaşi timp, a fost menţinută şi măsura arestului la domiciliu pentru Florin Ioan Muntean, Ioan Petru Moldovan şi Mihăiţă Mircea Varodi şi a fost constatată începerea de drept a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara pentru alţi patru inculpaţi. Hotărârile instanţei nu sunt definitive, împotriva acestora putând fi depuse contestaţii. La fel ca şi la Curtea de Apel Alba Iulia, dosarul rămâne în continuare suspendat de pe fond şi este menţinut în Camera Preliminară pentru analiză.

Vrea să se răzbune
Vizibil iritat de prezenţa jurnaliştilor, atunci când a coborât din maşina penitenciarului, Cristian Constantin Litera le-a adresat cuvinte jignitoare şi injurii, proferând şi ameninţări la adresa acestora: „Nu aveţi altceva mai bun de făcut? După ce ies de aici, o să vă facă SMURD-ul vouă poze”.

Acuzaţii grave
Cei 14 inculpaţi sunt acuzaţi de mai multe infracţiuni grave şi au fost trimişi în judecată de procurori pentru constituirea unei grupări infracţionale, lipsire de libertate, şantaj în formă continuată, cămătărie în formă continuată, trafic de persoane în formă continuată, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată, fals în declaraţii în formă continuată, instigare la vătămare corporală gravă.

5 comentarii la „Ieri, inculpaţii din dosarul „Simota&Litera” au fost aduşi la Tribunalul Hunedoara. Litera i-a ameninţat pe jurnalişti

 • 5 martie 2014 la 12:30
  Permalink

  uite ce tare in gura este travestitul asta!!!

 • 6 martie 2014 la 9:41
  Permalink

  litera asta ar trebui sa stea in puscarie cel putin 20 de ani. cind iese tot de batai , camatarie si sifoneala se va ocupa. la fel si cealalta lume interlopa din deva. trebuia sa fie arestat inca din 2004, dar a sifonat lui berbeceabu si astfel a scapat. asa fac multi dintre interlopii devei. niste lasi, jigodii si rebuturi ale societatii devene.

 • 6 martie 2014 la 10:47
  Permalink

  ne cacam pe tine limbricule. mori si infunda puscaria

 • 6 martie 2014 la 17:16
  Permalink

  papagalul de litera e tare in clanta, dar cind e vorba de bataie apeleaza la batausi. el e un las, bate cu pumnii altora. acum o va lua el in puscarie. literasifon o sa-ti trimit in pachet un borcan cu vaselina ca te cauta bulangii. apropo, pe nevasta-ta o sa o f…a altii. fraiere. a-i ajuns acolo unde trebuia sa ajungi inca din 2004, dar te-a salvat berbeceanu. jegule

 • 7 martie 2014 la 13:29
  Permalink

  sa ne pisam pe litera. un sifon. o femeie. un jegos.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare