Prinşi în flagrant lângă canistrele cu motorină

03 motorinaLoredana Goangă

Degeaba au încercat să se ascundă de oamenii legii şi să facă tranzacţia pe timp de noapte, că tot nu au reuşit. Este vorba de mai multe persoane care au fost prinse având asupra lor 100 de litri de motorină.

Totul s-a întâmplat miercuri, în jurul orei 2.00, şi a fost descoperit de o patrulă a poliţiştilor locali deveni. Astfel, în timp ce aceştia se aflau pe strada Călugăreni din municipiu, a fost văzut un bărbat care nu a putut justifica de ce se află acolo la acea oră. După ce a fost legitimat, poliţiştii l-au lăsat să plece, însă atunci când au trecut la o verificare mai atentă a zonei, mai în faţă, sub o maşină marca Volkswagen au depistat patru canistre, de aproximativ 25 de litri fiecare, pline cu motorină, dar şi două persoane care stăteau ghemuite între autoturism şi gardul din apropiere. Potrivit Gabrielei Voronca, purtătorul de cuvânt al Serviciului Public de Poliţie Locală Deva, considerând că s-a produs o faptă de natură penală, la faţa locului a fost chemat un echipaj de la Poliţia Municipală Deva. În timp ce poliţiştii locali discutau cu cei doi suspecţi, o a treia persoană a fost găsită ascunsă sub maşină. Descoperirile nu s-au oprit aici, într-o maşina înmatriculată în Bulgaria fiind găsite alte şapte canistre goale şi un furtun de aproximativ 20 de metri care mirosea a combustibil. Luaţi la întrebări, unul dintre cei trei a declarat că a vrut să cumpere motorină de la ceilalţi doi, iar toate lucrurile, inclusiv motorina şi persoanele în cauză au fost predate poliţiştilor deveni pentru continuarea cercetărilor.
„În acest caz este vorba de doi suspecţi pe numele cărora a fost deschis dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de furt calificat şi urmează să se stabilească provenienţa combustibilului”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Cei doi nu îşi recunosc faptele şi spun că au cumpărat motorina pentru a o vinde mai departe, însă nu au nici un fel de document care să dovedească lucrul acesta. Ambii sunt cercetaţi în stare de libertate.

2 comentarii la „Prinşi în flagrant lângă canistrele cu motorină

 • 5 martie 2014 la 12:03
  Permalink

  stire de trei lei
  se va dovedi nimic
  ca aia nu or fi atat de netoti sa se dea singuri in gat .
  cu toate ca au fost atat de netoti sa faca treaba asta in toiul noptii.
  sunt extrem de curios de finalul povestii.

 • 5 martie 2014 la 14:27
  Permalink

  Probabil lucreaza pe la CFR sau au rude care lucreaza acolo, sau pe la ceva balastiera, nu mai sant foarte multe locurile de unde se poate fura motorina in cantitati mari ca unele firme au dat deja faliment secate de hotii care le administrau, dar au mai ramas cateva.. CFR-ul, balastierele, pompierii, asociatiile agricole…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare