A lovit un pieton aflat pe trotuar şi a fugit de la locul accidentului

11 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Individul are 26 de ani, este din Hunedoara şi este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor. A mai fost prins la volan fără permis, însă de această dată se plimba cu un scuter, tot fără permis.

Miercuri, la prânz, a lovit o femeie de 58 de ani, din Haţeg, chiar pe un trotuar de pe Bulevardului Dacia, din municipiul Hunedoara. Femeia a fost rănită, iar bărbatul, când a văzut ce a făcut, a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii din Hunedoara au dat de urma lui şi au aflat şi motivul pentru care a încercat să se facă nevăzut. Acesta nu avea permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat în circulaţie.
”Având în vedere faptul că tânărul, în cursul anului 2018, a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara în timp ce conducea un autovehicul fără a deţine permis de conducere (fiind trimis în judecată pentru fapta respectivă), faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore”, precizează IPJ Hunedoara.
Un alt accident cu victimă, produs de această dată la Brad, l-a avut în prim plan pe un şofer neatent. Bărbatul de 41 de ani, din comuna Hălmăgel, judeţul Arad, a acroşat o femeie de 34 de ani, din comuna Bucureşci, care a încercat să traverseze strada pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Semaforul amplasat la locul producerii accidentului era în funcţiune, pe culoarea galbenă (intermitent). Victima a avut noroc şi a scăpat cu răni uşoare. Şoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescenta din Petrila a fugit din nou de acasă

Adolescenta de 16 ani, din Petrila, Naomi Maria-Magdalena Manolescu (foto), a plecat, luni, din nou de acasă. Minora a fugit...

Gospodării ameninţate de incendiile de vegetaţie

Un incendiu de vegetaţie s-a întins, flăcările ameninţând pădurea şi gospodăriile din satul Cozia. Pompierii din Deva au avut o...

A luat o viaţă şi a primit trei ani cu suspendare

Tânărul care a ucis un om în urma unui conflict spontan nici nu şi-a recunoscut fapta. Totul s-a întâmplat în...

Închide