Adolescenta din Petrila a fugit din nou de acasă

11 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adolescenta de 16 ani, din Petrila, Naomi Maria-Magdalena Manolescu (foto), a plecat, luni, din nou de acasă. Minora a fugit de la domiciliu de trei ori numai în acest an, iar de fiecare dată poliţiştii au fost nevoiţi să o caute.

Mama acesteia a mers la Poliţia Petrila şi le-a spus poliţiştilor că nu ştie nimic de ea şi nici nu o poate contacta telefonic. Adolescenta are o înălţime de 1,50 m, greutate 40 kg, ochi căprui, păr şaten închis lung până la baza umerilor, forma feţei ovală, bărbie îngustă, urechi normale. Are şi un tatuaj în formă de cheia sol, o inimioară şi litera „D” pe partea posterioară a palmei, în zona degetului mare. Poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare în vederea depistării tinerei, faţă de care urmează a fi solicitată urmărirea naţională.
Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gospodării ameninţate de incendiile de vegetaţie

Un incendiu de vegetaţie s-a întins, flăcările ameninţând pădurea şi gospodăriile din satul Cozia. Pompierii din Deva au avut o...

A luat o viaţă şi a primit trei ani cu suspendare

Tânărul care a ucis un om în urma unui conflict spontan nici nu şi-a recunoscut fapta. Totul s-a întâmplat în...

Anunţ Finanţe 1

Închide