A încercat fără succes să iasă din arest

15 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Deveanul arestat pentru că ar fi violat o tânără cu probleme psihice rămâne în arest preventiv. Decizia finală a fost luată de magistraţii Tribunalului Hunedoara.

Ovidiu Cionca în vârstă de 29 de ani, din Deva, a fost prins de poliţiştii deveni după aproape jumătate de an de la comiterea faptei şi arestat, însă a contestat măsura preventivă. Suspectul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu sau control judiciar, însă judecătorul de drepturi şi libertăţi i-a respins cererea. Tribunalul Hunedoara a menţinut decizia judecătorilor deveni, soluţia fiind definitivă.
Anchetatorii spun că bărbatul ar fi acostat o tânără de 19 ani, tot din Deva, pe care o cunoştea şi i-ar fi propus să se plimbe. Fata are o afecţiune medicală, iar discernământul ei este limitat, astfel că a profitat de ea într-o scară de bloc. Imediat după comiterea faptei, deveanul a dispărut iar poliţiştii din Deva au demarat cercetări pentru a da de urma sa. În data de 7 ianuarie a.c., au aflat că bărbatul a revenit în Deva şi l-au reţinut. Cionca este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pomii din Deva, toaletaţi de S.P.Î.G.M

Lucrătorii de la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (S.P.Î.G.M) continuă toaletarea pomilor, la acest capitol existând foarte...

Gripa a făcut prima victimă în judeţ

Este vorba de un hunedorean de 76 de ani, cu mai multe afecţiuni, care a murit la Spitalul Municipal Hunedoara.

Eveniment de excepţie la Universitatea din Petroşani

Instituţia de învăţământ superior din Petroşani acordă astăzi cea mai importantă distincţie, Titlul de Doctor Honoris Causa, lui Aurel Vainer...

Închide