Nu i-au convins pe judecători

15 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cei trei tineri din Lupeni care au lovit şi tâlhărit o bătrână în primele zile ale acestui an nu pot fi liberi pe durata cercetărilor.

Elis Ramadani Covaci, Vasile Vlăduţ Ioanăş şi Cristian Luţă, toţi din municipiul Lupeni, sunt cercetaţi pentru furt calificat, tâlhărie ori complicitate şi au fost arestaţi de magistraţii din Petroşani pentru 30 de zile. Au făcut contestaţie iar instanţa superioară a decis că nu pot fi plasaţi în arest la domiciliu sau sub control judiciar, iar decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Petroşani este corectă.
Tinerii cu vârste de 19, 20 şi 22 de ani au lovit o pensionară din localitate şi i-au furat poşeta. Femeia de 75 de ani le-a spus poliţiştilor că a fost atacată pe stradă, lovită de către unul dintre tineri în zona capului, ca mai apoi să-i fie smulsă poşeta. Totodată, cei trei sunt suspecţi şi în dosare de furturi din locuinţe ori stradale. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A încercat fără succes să iasă din arest

Deveanul arestat pentru că ar fi violat o tânără cu probleme psihice rămâne în arest preventiv. Decizia finală a fost...

Pomii din Deva, toaletaţi de S.P.Î.G.M

Lucrătorii de la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (S.P.Î.G.M) continuă toaletarea pomilor, la acest capitol existând foarte...

Gripa a făcut prima victimă în judeţ

Este vorba de un hunedorean de 76 de ani, cu mai multe afecţiuni, care a murit la Spitalul Municipal Hunedoara.

Închide