A furat butucii folosiţi de copii într-un proiect şcolar

Un bărbat din municipiul Brad s-a gândit să se aprovizioneze cu lemn de foc şi a pus ochii pe buştenii folosiţi de elevii liceului din loca­litate într-un proiect ecologic (foto).
„Patrula de jandarmi aflată în serviciu la Postul Jandarmi Montan Vaţa de Jos a fost se­sizată telefonic că un bărbat sustrage mate­rial lemnos din incinta Liceului Teoretic “Avram Iancu’’ din municipiul Brad. Având în vedere cele sesizate, subofiţerii s-au deplasat la locul indicat, unde au identificat un cetăţean din municipiul Brad, care a pătruns fără drept în incinta unităţii de învă­ţământ, de unde a sustras butucii folosiţi de elevi în cadrul proiectului „clase verzi” de­ma­rat la începutul anului şcolar ”, a informat IJJ Hunedoara.
Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare privind fapta de furt, dosarul fiind înaintat poliţiştilor şi procurorilor pentru con­tinuarea cercetărilor. Totodată, acesta a pri­mit şi două amenzi, una pentru că a intrat fără drept în incinta unităţii de învăţământ, iar cealaltă pentru nepurtarea măştii de pro­tecţie. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare