Şi-a bătut fosta soţie şi soacra

15 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul nu avea voie să se apropie de fosta consoartă, interdicţia fiind stabilită de Tribunalul Hunedoara. Agresorul, pe nume Alexandru Ostap, a ajuns în arest pentru 24 de ore, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara urmau să decidă dacă poate fi lăsat liber. Agresiunea a avut loc duminică, în scara blocului din Deva în care locuieşte fosta soţie.
„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată telefonic că un bărbat de 34 de ani, din municipiul Deva, şi-a agresat fizic soţia, cu care se află în proces de divorţ, şi pe mama acesteia, în timp ce se aflau în casa scării unui bloc de locuinţe din municipiul Deva. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a încălcat în acest fel prevederile sentinţei civile emise de Tribunalul Hunedoara, prin care a fost obligat la păstrarea unei distanţe faţă de soţie”, a informat IPJ Hunedoara.
Bărbatul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea hotărârii jude­că­toreşti privitoare la emiterea ordinului de protecţie. În final procurorii au decis să-l prezinte pe Alexandru Ostap Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.
Un caz asemănător s-a înregistrat şi la Hunedoara. Ginerele şi-a ameninţat şi şi şi-a bătut soacra în urma unui conflict. Soţia bărbatului a alertat poliţia.
„Patrula de siguranţă publică care s-a deplasat la faţa locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma verificărilor, că între o fe­meie în vârstă de 60 de ani, din Hune­doara, fiica acesteia, şi soţul celei din urmă, un băr­bat în vârstă de 32 de ani, a avut loc un con­flict, context în care cele două femei au fost ameninţate şi agresate fizic de către băr­bat”, precizează sursa citată. Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu îm­po­triva agre­sorului, în cauză fiind întocmit şi do­sar penal pentru violenţă în familie. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deşi platforma merge greu, românii au dat buluc să se programeze la vaccinul anti Covid

Sorina Popa Ieri a început etapa a III-a de vaccinare anti-Covid, care se adresează populaţiei generale, dar mulţi dintre cei...

Cine repară drumul judeţean care traversează satul Bălata

Adriana Năstase Se ştie că, lucrările de reţele de apă şi canalizare din satul Bălata, comuna Şoimuş, au afectat drumul...

Traian Berbeceanu a revenit în PNL Deva

„În luna octombrie a anului trecut domnul prim ministru Ludovic Orban mi-a propus să preiau funcţia de prefect al Capitalei,...

Închide