A fugit din carantină ca să-şi omoare rivalul în dragoste

14 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Este vorba de un tânăr de 23 de ani, din Petroşani, care era cazat la centrul de carantină instituţionalizată din municipiu. Individul, pus pe fapte mari, riscă să fie ”izolat” pentru următoarele 30 de zile într-o celulă de arest.

Potrivit IPJ Hunedoara, acesta a fugit în toiul nopţii din hotelul unde se afla în carantină şi s-a dus direct la fosta lui iubită. „A fugit din carantină, a mers la locuinţa fostei concubine, o tânără in vârstă de 22 de ani, din municipiul Petroşani, căreia i-a spart uşa locuinţei şi l-a lovit pe actualul concubin, un tânăr în vârstă de 25 de ani, cu o şurubelniţă în zona capului, fără a-i pune acestuia viaţa în pericol, după care a fugit”, a precizat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Poliţiştii din Petroşani cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, l-au identificat pe agresor şi l-au prins la scurt timp după comiterea faptei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de zădărnicirea combaterii bolilor, violare de domiciliu şi lovire. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fost consilier local, coordonatorul reţelei de falsificatori de valută

Ofiţerii de Combatere a Crimei Organizate spun că gruparea specializată în falsificarea de monedă şi plasarea ei pe piaţă, despre...

Competiţii automobilistice de Formula I anulate

Marile Premii de Formula 1 care urmau să aibă loc în acest an în Azerbaidjan, Singapore şi Japonia au fost...

Încă o sportivă de la haltere depistată pozitiv

Sportiva Maria Luana Grigoriu (foto), componentă a lotului naţional de haltere, a fost depistată pozitiv la metaboliţi de stanozolol (steroid),...

Închide