A fugit cu bijuteriile

20 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash
 
01 Bijuteria Avantaje  7291
Sorina Popa
 
O bijuterie din municipiul Deva a fost ieri, ţinta unui furt. Hoţul a procedat foarte simplu.
Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a intrat în magazinul de bijuterii „Avantaje”, de la complexul Mioriţa, din Deva, cerând vânzătoarelor să-i arate două lănţişoare şi un medalion din aur. Când s-a văzut cu bijuteriile în mână, hoţul a luat-o la fugă cu tot cu obiectele din aur. Vânzătoarele au anunţat Poliţia.
A mai trecut pe acolo
Bunurile sustrase cântăresc aproximativ 240 de grame, valoarea prejudiciului depăşind suma de 21.000 lei. Poliţiştii analizează imaginile surprinse de camere de supraveghere şi celelalte probe şi continuă cercetările în vederea identificării autorului. Se pare că hoţul a fost înainte de comiterea, furtului în recunoaştere la magazinul respectiv cu bijuterii.
Persoanele care pot oferi informaţii suplimentare despre acest caz, sunt rugate să sume la numărul unic 112. În urmă cu peste o lună, un alt magazin cu bijuterii din Deva a fost prădat de un grup de romi, care au furat un colier din aur, ascunzându-l sub fusta unei pirande.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă – 20.06.2009

Emil Părău, om de afaceri din Valea Jiului Pentru că va deschide la Lupeni primul ştrand din Valea Jiului, în...

“Trebuie sã rãmânem la putere”

În ciuda atitudinii colegilor din Coaliţie, care au transformat într-un calvar activitatea miniştrilor PSD, liderul social-democraţilor hunedoreni, Florin Cazacu (foto),...

Impresii după o emisiune

Recunosc că am o galerie de intelectuali la care mă raportez. I-am luat ca repere de mai mult timp, poate...

Închide