Politica si administratie

A fost Târgul European al Castelelor

Târgul European al Castelelor a deschis vineri porțile unei noi ediții și a adus la un loc expozanți din toată țara. Situri, monumente și muzee au avut ocazia să-și promoveze oferta în ca­drul unui eveniment de marcă, recu­nos­cut pe plan european, găzduit de cel mai spectaculos castel din Europa de Est, Castelul Corvinilor.

Un judeţ care surprinde
„Încă de la deschidere, interesul vi­zi­tatorilor a fost foarte crescut. Județul Hunedoara, cel mai bogat județ din țară în monumente istorice și ale naturii și în vestigii de importanță națională, este reprezentat de Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a județului Hunedoara. Prin intermediul ma­te­ria­le­lor de promovare existente la stand, vă facem o invitație de călătorie prin lo­cu­rile în care s-a scris istoria acestui popor. Oferta de pe­tre­ce­re a timpului liber pre­gătită de DGAMPT a fost una con­sis­tentă și atractivă.
Târgul European al Castelelor este o oca­zie în plus pentru a ne cunoaște țara, județul și toate locurile minunate în care putem ajunge.
Vizitați Hunedoara, un județ care sur­prinde la fiecare pas”, a declarat Radu Barb, directorul DGAMPT Hunedoara.
Ediţia din acest an a „Târgului Euro­pean al Castelelor” a cuprins, pe lângă prezentările de la standuri, mai multe demonstraţii şi momente interactive cu publicul, tabere şi ateliere medievale, tir cu arcul, dansuri şi prezentări de ţinute medievale, spectacol cu efecte piro­teh­nice, cascadorie şi lupte cavalereşti reprezentaţii ale Ordinului Cavalerilor de Hunedoara şi ale Cavalerilor Cetăţii Roşii – Sibiu. (A. Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura