A făcut praf patru maşini şi a fugit

8 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 19 ani aflat la volanul unei maşini, din cauza vitezei, a intrat în plin în patru autoturisme parcate regulamentar pe o stradă din municipiul Deva.

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar tânărul a fugit de la faţa locului. ”Poliţia municipiului Deva a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, pe str. Nicolae Bălcescu, trei autoturisme au fost avariate, în parcare. Poliţiştii au demarat cercetări pentru identificarea conducătorului auto care a produs tamponarea, iar în urma verificărilor efectuate, au stabilit că în jurul orei 03.00, un autoturism care se deplasa din direcţia strada Minerului spre strada Mihai Eminescu, a pierdut controlul direcţiei, a acroşat şi a avariat patru autoturisme care staţionau în parcarea amenajată pe sensul opus, după care şi-a continuat deplasarea”, a informat IPJ Hunedoara.
Sâmbătă la prânz, tânărul a mers la poliţie şi a declarat că el este vinovat de producerea evenimentului rutier soldat cu pagube materiale. Cum n-au fost victime, iar legea prevede posibilitatea de a declara evenimentul rutier în 24 de ore de la producerea lui, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei. Proprietarii autoturismelor avariate vor fi despăgubiţi de firma de asigurări la care deveanul avea poliţa RCA. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi minori au ucis un câine, aruncându-l de la etajul zece

Doi minori de 11 şi 14 ani, din Vulcan, au aruncat un câine de pe acoperişul unui bloc de zece...

Kaiac-canoe. Campionatele Europene de la Bascov se vor desfăşura la toamnă

Preşedintele Federaţiei Române de Kaiac-Canoe, Ioan Bîrlădeanu, a declarat, că ediţia din acest an a Campionatelor Europene, programată iniţial între...

Măsuri adoptate pentru reluarea campionatelor judeţene de fotbal

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, întrunit pe 5 iunie 2020, a adoptat o hotărâre legată de reluarea...

Închide