A revenit acasă, la furat

8 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 39 de ani, din Petroşani, recent întors în ţară, a fost prins cu o camionetă plină cu fier furat de la Paroşeni. Individul ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu conform regulilor stabilite pentru combaterea coronavirusului.

”Poliţiştii din Aninoasa au desfăşurat o acţiune în cursul căreia au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Petroşani, care conducea o autoutilitară pe DN 66A. Autoutilitara era încărcată cu deşeuri feroase, cu privire la care bărbatul a declarat că provin de la o exploatare minieră din zona Coroieşti-Vulcan. Cu ocazia verificării, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, ca urmare a revenirii din străinătate”, a informat IPJ Hunedoara.
Prin urmare, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt. Totodată, bărbatul a fost dus într-un centru de carantinare instituţionalizată, fiind sancţionat şi contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru părăsirea izolării. Acesta va trebui să-şi achite şi cazarea pe perioada în care este în carantină instituţionalizată. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A făcut praf patru maşini şi a fugit

Un tânăr de 19 ani aflat la volanul unei maşini, din cauza vitezei, a intrat în plin în patru autoturisme...

Doi minori au ucis un câine, aruncându-l de la etajul zece

Doi minori de 11 şi 14 ani, din Vulcan, au aruncat un câine de pe acoperişul unui bloc de zece...

Kaiac-canoe. Campionatele Europene de la Bascov se vor desfăşura la toamnă

Preşedintele Federaţiei Române de Kaiac-Canoe, Ioan Bîrlădeanu, a declarat, că ediţia din acest an a Campionatelor Europene, programată iniţial între...

Închide