A doua solicitare de arestare a lui Simota, respinsă

3-simota-alin2-2
Nici la Curtea de Apel Alba Iulia procurorii DIICOT nu au avut mai mult succes privind cererea de arestare a lui Alin Simota (foto), pentru un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală. Asta, după ce, acelaşi răspuns l-au primit de la Tribunalul Hunedoara, pe care l-au atacat cu apel. Afaceristul din Valea Jiului este căutat în prezent la nivel naţional şi internaţional de poliţişti din 19 ianuarie, dar fără succes. Alin Simota a dispărut după ce Tribunalul Hunedoara a anulat hotărârea Judecătoriei Deva prin care a fost eliberat din penitenciar, dispunând reîncarcerarea acestuia, pentru a executa restul de pedeapsă din condamnarea de doi ani de închisoare pentru conflict de interese. (N.Bumbac)

5 comentarii la „A doua solicitare de arestare a lui Simota, respinsă

 • 3 februarie 2016 la 23:47
  Permalink

  Vezi ba Alune ca Literosu si Perasifon sint pe urmele tale. Cum te afli unde te ascunzi cum te sifoneaza la Pitulescu.

 • 4 februarie 2016 la 0:42
  Permalink

  la puscarie cu gunoiu asta

 • 4 februarie 2016 la 17:53
  Permalink

  Da asa e. Litera si Pera l-au sifonat la greu pe cel care le-a dat ,,sa manince,,. Doua jigodii care merita :PUSCARIE.

 • 4 februarie 2016 la 18:45
  Permalink

  :)))))))) ce prosti sunteti… o sa va aresteze pe toti:)))))) politia castiga dar margam e prea prost sa isi dea seama …. o ramas singur din cauza perversitati lui… jet jet jet…. :)))))) pentru el deja e prea tarziu… se va ocpua politia de tine… chiar daca alti te acopera pintre care si patronul de la Mesagerul… :))))))))

 • 5 februarie 2016 la 14:21
  Permalink

  Patronul de la MESAGERUL ESTE UN GUNOI… tine cu margan si nu da adevaratele articole rusine domnule… acoperiti alt gunoi… macar dati articolele cat de cat reale nu doar ce va convine… or va este frica de el… ori sunteti un gunoi sau amandoua… de ce nu dati articole in care se spune de ce anume se bat cei din oras si cine este de vina?????? Sa nu vada lumea adevarul… GUNOIULEEEEEEEEEEÈEEEEEEEEE SA MA PIS PE ZIARUL TAU DE *****…. SI O SA GRIJA SA SE AFLE ADEVARUL CHIAR DACA TU UL ASCUNZI SI O SA AI DOAR ANTI RECLAMA PESTE TOT

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.