Actualitate

A doua oară va fi, probabil, cu noroc!

Sorina Popa

Mâine, la şedinţa ordinară a Consiliului Local Hunedoara va fi, din nou, supus la vot proiectul de scoatere la licitaţie a terenului pe care o firmă germană vrea să ridice o fabrică. După scandalul iscat de faptul că proiectul cu pricina a căzut la vot, se pare că lucrurile s-au limpezit. Asta, după ce aleşii locali ai PNL şi nu numai ei au primit informaţii noi privind investiţia respectivă. Consilierii locali PNL Hunedoara se întâlnesc astăzi pentru a decide cum votează mâine, la şedinţă. Surse din partid susţin că de data asta, votul va fi „pentru“.
O decizie în cunoştinţă de cauză
„Am analizat raportul de evaluare a terenului respectiv. Am avut timp şi am luat în calcul că suprafaţa este una industrială şi trebuie ecologizată. E adevărat că preţul de pornire la licitaţie pentru acel teren este mic, dar probabil vom depune un amendament, pentru creşterea lui. Sunt foarte multe elemente noi, am intrat în posesia unei prezentări a firmei străine care doreşte să facă investiţia, avem informaţii despre locurile de muncă pe care vor să le înfiinţeze reprezentanţii acesteia. Putem lua, de data asta, o decizie în cunoştinţă de cauză. Vom vota pentru binele hunedorenilor, este clar”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Robert Muzsic (foto), consilier local PNL Hunedoara, liderul grupului aleşilor liberali din municipiu.
Cu afaceri locale de peste 10 milioane de euro, nemţii de la Schieffer vor să achiziţioneze un teren în municipiul Hunedoara pentru a construi o nouă fabrică. Terenul are o suprafaţă de opt hectare. Firma Schieffer vrea să ridice o fabrică de piese din plastic şi cauciuc. În primă fază, nemţii vor angaja 50 de muncitori, iar ulterior vor suplimenta schema de personal cu alte 100 de angajări. Compania germană mai deţine o fabrică la Lugoj, cu circa 142 de angajaţi. Intrată în România în 2006, Schieffer a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 48 milioane de lei şi un profit net de şase milioane de lei.

One thought on “A doua oară va fi, probabil, cu noroc!

  • Sa-ti dai seama ca esti prost , trebuie sa-ti mearga mintea ! Un teren primit la 2 $ , il vinzi la ” Licitatie Publica ” cu 3 euro si mai si creezi locuri de munca . Fiind publica licitatia acesta e pretul de pornire , deci poate participa si individul sau alti indivizi ca Gica Contra de la PER . Este suprema nesimtire sa mai si vorbesti dupa ce te-ai umplut de oprobiu public . Deh … educatia si bunul simt , sa nu mai vorbim de caracter sunt rare la politruci . Ele apar doar la Oameni Politici. Si-i mai si platim sa faca rau . Atentie la viitoarele alegeri ! 🙁

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura