A demisionat, dar se mai gândeşte

4 mai 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Sorin Vasilescu (foto), a demisionat din funcţie, însă există şanse să revină asupra deciziei.
Vasilescu este nemulţumit că nu are prevăzute în fişa postului atribuţii concrete legate de problematica Văii Jiului, zonă din care provine. În aceste condiţii, el şi-a depus demisia la Registratură, dar aceasta nu produce efecte decât după ce aleşii judeţeni iau act de ea. Astfel, dacă preşedintele CJ, Mircea Bobora, îi va repartiza atribuţiile respective, atunci vicele va reveni asupra deciziei. Cu alte cuvinte, am asistat la o furtună într-un vas cu apă. Deşi se zvonea că Vasilescu vrea să candideze independent la Primăria Lupeni, el a infirmat această informaţie.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. FLORIN spune:

    bla bla bla, adica sa putem merge zilnic acasa cu masina statului si sa frecam menta prin valea jiului,parca ce ar putea rezolva mamelucul asta.

  2. Kafka F. spune:

    Nuuuuu. Domnul vrea birou in vale. Tovarasul se vrea guvernator. Satrap. Nu se poate ocupa de campanii electorale si alte manarii PSD iste. Vrea independenta. Prost o fi Bobora daca accepta viclenia asta. Dar , pe de alta parte , ar fi pacat de o asa “valoare” sa se supere pe pomenile de la stat si sa mearga la lucru la privat. Vai ce pierdere imensa. Nici nu mai are natiunea inlocuitori pentru astia.

  3. Cristian Racasan spune:

    Omul a realizat ca pana acum cam freca menta si nu merita banii si beneficiile pe care le primeste lunar…si a zis: ori imi dati mai mult de munca, ori imi dau demisia. Omul nu vrea decat sa lucreze pentru hunedorenii lui. 🙂

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 1.000 de săteni din Şoimuş au rămas fără apă

Apa Prod SA a anunţat într-un comunicat că din data de 3 mai 2017 a sistat furnizarea apei către Primăria...

Autobergamo poate face pasul spre finala campionatului

Gruparea deveană este la 40 de minute de calificarea în finala play-off-ului Ligii I de futsal, având nevoie de un...

Devenii vor să rămână în „cărţile” promovării şi după duelul cu Giarmata

Cu două succese consecutive în ultimele două partide şi aflată la trei puncte de prima poziţie a clasamentului, CNS Cetate...

Închide