A comis trei infracţiuni

10 decembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Nicoleta Popa

Un tânăr din Hunedoara a reuşit să comită trei infracţiuni dintr-o lovitură. Este vorba de vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere fără permis.
Sergiu Stanca, de 22 de ani, conducea un autoturism Opel Vectra, când, la un moment dat, a intrat într-un taxi care circula regulamentar. Accidentul s-a produs la intersecţia Bulevardului 1848 cu strada Viorele, din localitate. Din cauza vitezei, acesta a pierdut controlul volanului, şi a intrat pe contrasens, lovind taxiul care staţiona în intersecţie, pentru a putea efectua virajul la stânga. Speriat, tânărul a fugit de la locul accidentului, în urma căruia o femeie de 64 de ani, pasageră în taxi, a fost rănită.

A fugit, de frică
Surpriza cea mare a fost atunci când oamenii legii l-au identificat şi i-au cerut permisul de conducere, iar acesta a spus că nu are. Potrivit agenţilor de poliţie, tânărul a fugit de la locul accidentului, pentru că nu avea permis. Maşina pe care o conducea era a unui prieten de-al său, de la care a cumpărat-o, însă nu a reuşit să întocmească toate actele şi să o înmatriculeze pe numele lui. Tânărul s-a ales astfel cu dosar de cercetare penală pentru comiterea celor trei infracţiuni. 

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu prudenţă
Dat fiind condiţiile meteo nefavorabile din această perioadă, poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi cu viteză redusă. „De asemenea, îi sfătuim pe şoferi să echipeze automobilul cu pneuri corespunzătoare sezonului, să nu bruscheze comenzile maşinii şi să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum. Nu în ultimul rând, le recomandăm conducătorilor de vehicule pe două roţi, să evite deplasările în următoarea perioadă”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ciuruiţi de Băse

Circa 200 de simpatizanţi din municipiul Petroşani ai PSD au organizat aseară, un protest, pentru a atrage atenţia că „românii...

Bulina neagră

Romeo Farcaş, primarul comunei Baia de Criş

Bulina albă

Valentin Leja, viceprimarul comunei Pui

Închide