EvenimentFlash

Ciuruiţi de Băse

03 ciuruit de base

Dana Istudor

Circa 200 de simpatizanţi din municipiul Petroşani ai PSD au organizat aseară, un protest, pentru a atrage atenţia că „românii vor avea un preşedinte al Diasporei, ales prin fraudă”.
Participanţii la marşul derulat în centrul municipiului Petroşani au purtat atât pe spate, cât şi pe piept, un afiş pe care se afla o ţintă cu menţiunea „Ciuruit de Băse”, aluzie la afirmaţia şefului statului încă în exerciţiu de după scrutinul din 6 decembrie. „Nu este normal ceea ce se întâmplă. Nu este posibil aşa ceva, o fraudare masivă. Avem un preşedinte pentru România din România şi acesta este Mircea Geoană şi mai avem un preşedinte care va ajunge la putere cu sprijinul instituţiilor statului din Diaspora. Ne simţim umiliţi. Vrem să atragem atenţia opiniei publice din toată ţara, pentru că aşa ceva nu este normal. Nu sunt pesedişti, ci sunt votanţi ai lui Mircea Geoană, cei care participă la marş”, a declarat Constantin Alexandrescu, din cadrul organizaţiei PSD Petroşani.

2 comentarii la „Ciuruiţi de Băse

 • Inca o data, se demonstreaza viabilitatea zicalei:” HOTUL= P.S.D.striga hotul!” si demonstreaza ca aceasta haita de moguli,baroni ,banditi si politruci ,nu stie sa piarda!
  Ei doresc ‘ O singura ROMANIE’- a arbitrariului, in care sa-si desavarseasca jafurile facute in timpul guvernelor: F.S.N.-F.D.S.N.-P.D.S.R.-P.S.D.

 • Spuneti plingaciosilor ca de data aceasta au fost doar „NAIVI”
  Vorba lui Ponta ,au lucrat mai prost de data asta. S-au culcat prea repede pe laurii victoriei(Topaitului pentru mama de la televizor si tata din cer….), au crezut ca au minarit mai bine , bazindu-se pe majoritatea din sectiile de votare.
  Si aici trebuie sa le spunem ca au fost PROSTANACI si nu de ai lui „Prostanacul” de data asta. Pentru ca in fiecare sectie de votare au fost 9 (NOUA) membri, din care :
  – 1 presedinte
  – 1 loctiitor
  – 1 PDL ist
  – 6 din marea coalitie democrata

  CONCLUZIA: 3(trei), au furat mai mult decit 6 (sase) si sa inmultim toate aceste cifre cu 21.500 si ceva de sectii de votare!!!!
  SOMNUL „NATIUNII” NASTE MONSTRI” !
  Ne meritam soarta!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.