A câştigat Marele premiu al Austriei la automobilism

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull-Honda) a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Austriei care a avut loc pe circuitul de la Red Bull Ring (4,318 km). Max Verstappen a obţinut cel de-al treilea succes consecutiv, a 15-a victorie a carierei şi a 5-a în cele 9 etape de până acum, mărindu-şi avansul în clasamentul general faţă de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en-titre.
Finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) şi britanicul Lando Norris (McLaren) au completat podiumul, Hamilton terminând pe poziţia a 4-a.

Clasamentul în Marele Premiu al Austriei:
1. Max Verstappen (Olanda/Red Bull-Honda) în 1h 23:54.453
2. Valtteri Bottas (Finlanda/Mercedes) +17.973
3. Lando Norris (Marea Britanie/ McLaren-Mercedes) +20.019
4. Lewis Hamilton (Marea Britanie/Mercedes) +46.452
5. Carlos Sainz Jr (Spania/Ferrari) +57.144
6. Sergio Perez (Mexic/Red Bull-Honda) +57.915

În clasamentul general al piloţilor con­duce Max Verstappen (Olanda) cu un total de 182 puncte urmat de Lewis Hamilton (Marea Britanie) cu 150 puncte şi Sergio Perez (Mexic) 104 puncte.
În clasamentul constructorilor, lider este Red Bull-Honda cu 286 puncte, urmat de Mercedes cu 242 puncte şi de McLaren-Mercedes cu 141 puncte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tenisul, doar pentru bani

Tenisul actual este o afacere, iar ju­că­toa­rele din România ar fi pierdut bani dacă mer­geau la Jocurile Olimpice. Drept dovadă,

Rezultate modeste pentru luptătorii români

Sportivul român Denis Florin Mihai a cucerit medalia de bronz la cat. 55 kg, la lupte greco-romane, la Campionatele Euro­pene

Secretele şi misterele Palatului Parlamentului. Ce poveşti cu fantome bântuie Casa Poporului şi ce lucruri neştiute ascunde clădirea (I)

După cutremurul din 1977, Nicolae Cea­uşescu a luat o decizie care va pune, pes­te ani, România pe hartă. Casa Poporului,

Închide