A aruncat drogurile la vederea jandarmilor

14 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr este suspectat că avea droguri pentru consumul propriu de care ar fi încercat să scape la vederea unei echipe de jandarmi montani de la Postul Parâng.

Militarii se aflau în patrulare în zona Peştera Bolii şi au văzut cinci persoane care stăteau aşezate pe bolovani. ”Observând patrula de jandarmi care s-a deplasat în vederea stabilirii identităţii, una dintre persoane a aruncat ceva din mână. Jandarmii au găsit un pachet de staniol în care se afla o substanţă vegetală de culoare verde-maroniu. Bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă despre substanţa găsită în apropierea sa”, a informat IJJ Hunedoara.
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare privind infracţiunea de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, care împreună cu pachetul care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ucis de TIR pe A1, între Deva şi Sibiu

Şoferul unei maşini staţionate pe banda de urgenţă pe Autostrada A1, între Deva şi Sibiu, a fost lovit mortal de...

Prins cu permis de conducere fals

Un bărbat care nu are permis de conducere auto circula în voie pe un bulevard din municipiul Deva. Potrivit poliţiştilor...

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 14 mai 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, joi, 14 mai, în judeţul Hunedoara, 595 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Închide