A „înviat” Olimpicul

12 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

mot olimpic

Ciprian Marinuţ

 Olimpic Simeria a simţit gustul dulce al succesului, pentru prima dată în acest sezon, după victoria scor 6-3, obţinută, sâmbătă seara, în urma unui joc bun în meciul cu Spicom Sf. Gheorghe, din runda a V-a.

Schimbare în bine
Faţă de anterioarele două meciuri acasă (2-5 cu United Galaţi şi 6-6 cu CSM Focşani), Olimpic a apărut mult schimbată în bine la partida de sâmbătă cu Spicom Sfântu Gheorghe. Mai concentraţi, mai motivaţi şi cu un plus de ambiţie, sportivii antrenaţi de Liviu Braşoveanu au jucat futsal cu adevărat şi au fost răsplătiţi cu prima victorie din acest campionat. „Încă un pas greşit ar fi complicat mult lucrurile, iar echipa a strâns rândurile şi a jucat la adevăratul său potenţial. Drept urmare, am controlat meciul de la un capăt la altul şi am câştigat fără dubii. S-a alergat mult, s-a legat jocul şi ne-au ieşit schemele, astfel că nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei”, a spus antrenorul Olimpicului, Liviu Braşoveanu. „Am jucat cu totul altceva şi s-a simţit din primele minute că vom învinge. Echipa a evoluat cu ambiţie, dăruire şi cu o viteză în plus faţă de anterioarele partide. Jocul a fost mult mai bun, în condiţiile unui adversar de acelaşi nivel cu echipele pe care nu le-am putut învinge în meciurile anterioare de acasă”, a precizat Horaţiu Zaiu, preşedintele clubului Olimpic.

De patru ori căpitan
Soarta meciului s-a decis în mare măsură în prima repriză. Căpitanul simerienilor, Moţ, şi-a onorat banderola şi a marcat trei goluri consecutive pentru echipa sa, astfel că Olimpic a condus cu 3-0 la pauză. Internaţionalul Cristi Matei a majorat diferenţa la 4-0, în primul minut al reprizei secunde, după care oaspeţii au replicat şi au marcat primul lor gol, 4-1. Olimpic a dominat fără să mai marcheze până în minutul 35, când Moţ a reuşit al patrulea său gol, iar Ţiglar a marcat cu fentă şi a dus scorul la 6-1. Olimpicii au jucat pentru public în ultimele minute, încercând execuţii de efect şi scheme rafinate, iar Spicom a profitat şi a marcat de două ori în ultimul minut, astfel că meciul s-a încheiat cu 6-3.

Olimpic Simeria – Spicom Sf. Gheorghe 6-3 (3-0)
Pentru Olimpic, au marcat: Moţ (4), Matei, Ţiglar.
Olimpic: Bejinariu – Tomescu, Matei, Moţ, Ţiglar – Stanciu (gk), A. Paul, Mihăiescu, B. Buta, Tomiş. Antrenor – Liviu Braşoveanu.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Iliescu şi Vaida au părăsit PSD

Dr. Ion Iliescu (foto stânga), membru fondator al PSD şi Victor Vaida (foto dreapta), fost preşedinte al filialei judeţene PSD...

Minerul renaşte, Mureşul coboară

Punctul ochit de Minerul Lupeni în meciul cu FC Bihor de la Oradea a fost „ţintit” (scor 1-1), graţie golului...

Trei zile încununate de succes!

Emoţii în prima seară, când publicul, scos probabil din ritm de toamna asta lungă şi frumoasă, a sosit cu o...

Închide