Comunitate

Standul de prezentare al Liceului Agricol din Geoagiu, luat cu asalt la Târgul Ofertelor Educaționale din județul Hunedoara

Magdalena Șerban

Târgul Ofertelor Educaționale din județul Hunedoara s-a desfășurat in perioada 15-17 mai 2024 la Petroșani, Simeria, Deva și Hunedoara. Astfel, ele­vii din clasele a VIII-a, a XI-a învă­ță­mânt dual și profesional, respectiv a XII-a au putut descoperi diverse op­țiuni de formare pentru viitorul lor. Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Geoagiu a fost prezent cu un stand de promovare, fiind una dintre instituțiile hunedorene de învățământ foarte active atât în mediul offline cât și online. S-a bucurat de un real succes.

Drumul potrivit pentru dezvoltarea personală și profesională
Foarte mulți tineri au avut prilejul ca în ca­drul eve­ni­men­tu­lui să vină în con­tact cu re­pre­zentanții liceelor, ai învățământului dual, profesional si ai universităților. Totodată, li s-a oferit consiliere și sfaturi care să-i ajute în procesul de orientare profesională de către reprezentanți ai Centrului Jude­țean de Resurse și Asistență Educa­țio­nală Hunedoara (CJRAE). “Elevii de clasa a VIII-a, a XI-a din învățământul dual și profesional, precum și cei de clasa a XII-a, au avut oportunitatea de a explora o varietate de opțiuni educa­ționale în orașele Petroșani, Simeria, Deva și Hunedoara. A fost o ocazie unică de interacțiune directă cu repre­zentanții liceelor, învățământului dual, profesional și universităților. Bineînțe­les, nu aveam cum să lipsim de la o asemenea manifestare cu rol major în promovarea ofertei educaționale. Feli­citări tuturor echipelor liceelor pentru eforturile depuse. Felicitări partici­panților și mult succes la examenele viitoare”, a transmis profesorul Octav Cismaşiu (foto), directorul Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura