FlashPolitica si administratie

Scandalul cu mash-ul centenarului se lasă cu sancţiuni

Sorina Popa

Ceea ce s-a întâmplat la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva cu mash-ul pentru centenar – care a fost realizat greşit şi postat pe clădirea Auchan fără ca cineva de la muzeu, beneficiarul comenzii, să-l verifice cum a fost realizat – spune multe de cum se munceşte în unele instituţii publice.

Bobora, nevoit să răspundă pentru greşeala muzeului
Culmea este că, după gafa cu „Centenarul de 200 de ani“, cei de la muzeul devean au dat un comunicat, în care au bălmăjit lucrurile, în aşa fel încât să rezulte că ei n-au nici o vină. Adică, vezi Doamne, ei nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase. În aceste condiţii, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, a fost nevoit să răspundă pentru o greşeală de care e clar că angajaţii de la muzeu sunt responsabili. Nu pentru fabricarea mash-ului cu probleme, ci pentru faptul că nu au fost în stare să verifice materialul publicitar înainte ca el să fie montat, sus, pe clădirea hipermarketului Auchan.

Verdictul, săptămâna asta
În această săptămână, preşedintele Consiliului Judeţean va da verdictul şi va spune cine şi cum va plăti pentru greşeala imensă făcută. Comisia de analiză a incidentului a făcut o propunere de sancţionare a celor vinovaţi, iar managerul Liliana Ţolaş a dat şi ea un verdict. „În aceste condiţii, vom analiza situaţia şi apoi vom decide ce măsuri vom lua. Este vorba de un prejudiciu imens de imagine”, a declarat Mircea Bobora pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Potrivit acestuia, sunt identificaţi, deocamdată, trei responsabili de greşeală făcută, directorul adjunct al muzeului, Adriana Ardeu (n.r. care i-a ţinut locul managerului aflat în concediu de odihnă), şeful de la Marketing şi cel care a dat comanda mash-ului către firma care l-a realizat.

2 comentarii la „Scandalul cu mash-ul centenarului se lasă cu sancţiuni

  • deci cand dai comanda de material publicitar trebuie sa mergi sa stai in spatele tipografului ca sa vezi daca nu schimba cuvintele….e tare…bobora sa-si dea demisia de onoare…onoarea lui de securist comunist..firma de casa care l-a montat n-ar fi trebuit sa-l verifice?daca montau ceva pe care scria =M.,,ie hotilor de politicieni?

  • io cre ca l-o scris,hic,adjuncta,hic,printre pahare,hic,hic

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura