Postul de administrator public al judeţului a fost scos la concurs

Sorina Popa

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara au scos la concurs postul de administrator public al judeţului. Proba scrisă va fi organizată în data de 6 august, de la ora 11. În 9 august la ora 10 este interviul, susţinerea proiectului de management va avea o pondere de 50 la sută în nota finală a interviului, iar întrebările adresate candidatului, tot o pondere de 50 la sută din nota finală a interviului.
Ambele probe ale acestui examen vor avea loc la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara. Selecţia dosarelor de concurs se face în perioada 30.07. – 31.07.2018. Înscrierile pot fi făcute până în data de 27.07.2018, ora 13.30 la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara, Serviciul resurse umane, salarizare şi gestiunea funcţiei publice, camera 24.
Condiţiile de participare la concurs sunt următoarele:
– studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, într-unul din domeniile ştiinţe economice, ştiinţe inginereşti sau ştiinţe juridice; – experienţă în funcţii de conducere – minimum trei ani – abilitate de operare a unui computer personal: nivel mediu – capacitate de exprimare (vorbit, scris, citit) într-o limbă de circulaţie internaţională: nivel mediu.
Postul de administrator public al judeţului a rămas vacant după ce Dan Stoian a denunţat contractul pe care-l avea cu instituţia judeţeană, ocupând în prezent funcţia de director comercial la SC Apa Prod SA.
Aşadar, în câteva zile vom cunoaşte persoanele care îşi depun dosarele pentru concursul respectiv. Iar, de la jumătatea lui august e posibil să avem un nou om pe post.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.