Actualitate

Două accidente cu doi răniţi grav

Oana Mihnea

În doar două zile, în municipiul Deva au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora două persoane au ajuns la spital cu răni grave.
În primul caz, un motociclist a fost de-a dreptul spulberat de o maşină condusă de un bărbat de 44 de ani. Accidentul s-a petrecut în intersecţia de la Ulpiţa. Autoturismul venea dinspre Bulevardul 22 Decembrie, iar la intersecţia cu Bulevardul Decebal, şoferul a virat la stânga, spre Piaţa Agroalimentară. Când a efectuat virajul, nu i-a acordat prioritate de trecere unui motociclist de 38 de ani şi l-a lovit în plin. În urma impactului, bărbatul de pe motocicletă a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. După câteva ore, a fost preluat de o ambulanţă şi transferat la un spital din Timişoara, unde a fost internat la secţia de Traumatologie. Deveanul a suferit mai multe traumatisme la nivelul întregului corp, inclusiv la cap. Şoferul vinovat este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.
Al doilea accident s-a petrecut pe Calea Zarandului din Deva, la intrarea în municipiu dinspre Arad. Un bărbat de 52 de ani din Sibiu, care conducea o autospecială, a intrat pe celălalt sens de mers, în zona scuarului întrerupt care delimitează cele două sensuri, având intenţia să intre pe strada Bălata. Din neatenţie, a intrat într-o dubiţă, condusă regulamentar de un bărbat de 42 de ani din Simeria. Acesta din urmă a suferit răni multiple şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Sibianul s-a ales cu un dosar penal.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura