Publicitate

5 sfaturi pentru a face ca decorațiunile de perete să iasă în evidență

Stickerele de perete câștigă multă popularitate în aceste zile. Atât artiștii, cât și designerii, introduc teme personalizate și colorate pentru a satisface nevoile clienților. Stickerele pot varia de la simple borduri și decupaje mici de perete până la murale complicate care acoperă toți pereții. Acestea pot include imagini, cuvinte și desene.

 

Dacă intenționați să vă decorați spațiul cu stickere de perete sau artă murală, atunci ați ajuns la locul potrivit. În acest blog, vă vom oferi cele mai bune sfaturi pentru a face ca stickerele de perete să iasă în evidență.

 

Tuturor ne place să facem schimbări în locul în care ne petrecem maximul de timp. Acesta poate fi o casă sau un birou. Aceste schimbări nu numai că dau un aspect nou și proaspăt locului, dar ne fac și să ne simțim fericiți. Pentru a oferi un aspect proaspăt și modern casei sau biroului, oamenii se concentrează în general pe mobilier, tablouri, vitrine etc. Cu greu se gândesc să dea o schimbare de look pereților lor.

 

Stickerele de perete sunt cea mai puțin costisitoare modalitate de a transforma interioarele. Acestea adaugă un strat de interes oricărui spațiu. Aceste stickere de perete sunt realizate din vinil mat sau hârtie laminată și prezintă modele adezive pe o singură față, disponibile în decupaje personalizate, borduri de perete, picturi murale și cuvinte sau ziceri.

 

Spre deosebire de picturi (care necesită multă planificare și timp), acestea pot fi instalate ușor și rapid. Dacă sunteți un pic îngrijorat sau confuz pentru a face arta de perete și o parte esențială a planului dvs. de design, atunci nu vă faceți griji. Iată cele mai utile sfaturi pentru a face ca decorațiunile de perete să iasă în evidență.

1. Decideți unde să îl plasați

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să decideți unde să folosiți acele stickere de perete. Dacă explorați atât online, cât și offline, veți găsi o mulțime de designuri de stickere de perete, dar nu toate ar arăta bine sau ar părea corecte pentru o anumită zonă. Prin urmare, știind acest lucru vă va ajuta să veniți cu cel mai bun design de sticker pentru spațiu.

2. Inspirați-vă

Odată ce v-ați lămurit în legătură cu locul pe care îl va avea stickerul de perete, următorul pas este să vă inspirați. Ar trebui să vă faceți o idee despre care sunt noile tendințe și ce va arăta bine în spațiul dvs. Pinterest este una dintre cele mai bune platforme pentru a obține idei pentru stickere de perete. Răsfoiți opțiunile și creați un tablou personal separat cu toată inspirația.

3. Luați câteva mostre

După ce v-ați inspirat, următorul pas este să arătați aceste idei vânzătorului și să îi cereți să trimită câteva mostre. Este esențial să solicitați mostre, deoarece nu toate culorile ies așa cum arată pe ecran. De asemenea, uneori, lucrurile care arată bine online pot să nu arate bine și în viața reală.

4. Cunoașteți dimensiunea spațiului

Este un alt lucru crucial pentru a afla care sunt stickerele de perete perfecte pentru spațiul dvs. De exemplu, dacă aveți un perete gol complet, atunci s-ar putea să vă doriți să alegeți stickere care să acopere întreaga suprafață. Sau puteți alege, de asemenea, să puneți stickerul pe o anumită parte a zonei. Dar asigurați-vă că stickerele dvs. nu trebuie să arate prea mici în spațiu.

 

Dacă aveți un spațiu mic pe perete vertical, atunci alegeți stickere de perete înalte și subțiri. Dimpotrivă, dacă este orizontal, atunci alegeți stickere de perete scurte și subțiri. Prețul stickerelor variază, de asemenea, în funcție de dimensiune.

5. Gândiți-vă la starea de spirit pe care vreți să o creați

Fiecare cameră sau loc din casă sau din birou are o dispoziție diferită. Alegerea stickerelor de perete va avea un mare impact asupra dispoziției spațiului. Cumpărați stickere colorate și pline de viață dacă vreți să aveți o zonă plină de viață și distracție. Dacă doriți să creați un sentiment cu o notă de natură, atunci puteți alege stickere care au elemente ale naturii.

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura