Sport

FOTBAL FEMININ. Fotbalistele din Simeria au câștigat Cupa 8 Martie

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Hunedoara a organizat la finalul săptă­mânii trecute, în premieră pentru județul nostru, o competiției de fotbal în sală adre­sată exclusiv sexului frumos.

La Hațeg și Sântâmăria Orlea
Evenimentul, organizat în parteneriat cu Instituția Prefectului și cu sprijinul Primăriei Orașului Hațeg și al Primăriei Sântămăria Orlea, denumit simbolic “Cupa 8 Martie” a avut un program plin. Au participat 70 de ju­cătoare. Partidele s-au desfășurat în două locații, atât la Hațeg cât și la Sântămăria-Orlea.
Prima ediție a acestei competiții a fost câștigată de CS CFR Simeria, urmată de AS Zarandul Crișcior și de LPS Cetate Deva. Clasamentul primei ediții a fost completat de echipele CSO Retezatul Hațeg, ACS Stars Academy Călan și CSC SântămăriaOrlea.
„A fost o primă ediție a acestei competiții care s-a bucurat de o participare peste așteptările noastre. Meciurile au fost foarte spectaculoase, aprig disputate și credem că este o opțiune importantă pentru a organiza în viitor și un campionat județean pentru echi­pele feminine. Felicitări tuturor echipelor pentru modul în care s-au pregătit și au evoluat la această competiție. Întotdeauna când vorbim despre fotbal, vorbim despre pa­siune. Pasiune pentru joc, pentru com­pe­tiție, pentru echipă. Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment, în special doamnelor, a mamelor ce susțin con­tinuu sportivii noștri spre a atinge per­for­manța și celor care s-au aflat în tribune pen­tru a susține formațiile din teren”, a declarat Cristian Petrean, președintele AJF Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura