29 de zile de arest, pentru bărbatul care şi-a ucis mama

Cristina Ghenea

Florin Ailoaie (foto), hunedoreanul în vârstă de 31 de ani, care în urmă cu doar câteva zile şi-a ucis mama cu cinci lovituri de cuţit, a fost prezentat instanţei de judecată. Magistraţii au emis mandat de arestare pe numele lui.
„În data de 21 septembrie, instanţa a admis cererea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă  Tribunalul Hunedoara şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 29 de zile, pentru infracţiunea de omor calificat. Întrucât bărbatul a declarat recurs împotriva acestei hotărâri, dosarul va fi transmis Curţii de Apel Alba Iulia, în vederea soluţionării“, a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.
În dimineaţa zilei de joi, 20 septembrie, Florin Ailoaie şi-a omorât mama cu cinci lovituri de cuţit, aplicate în piept şi în spate. Potrivit procurorilor, după săvârşirea faptei, bărbatul a anunţat un vecin despre cele petrecute, lăsându-i acestuia la uşă cuţitul folosit ca armă a crimei. Întrebat de ce a comis o astfel de faptă, hunedoreanul a răspuns scurt: „Pentru că aşa mi-a zis cineva“.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare