Politica si administratie

„Vreau sã continui strategia politicã a organizaţiei”

Sorina Popa

Duminică, 19 septembrie, trei lideri ai organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD vor candida pentru postul de preşedinte, deţinut în prezent de primarul municipiului Brad, Florin Cazacu. Astfel, bătălia va fi dată între Florin Cazacu, deputatul Laurenţiu Nistor şi senatorul Cosmin Nicula. Fiecare dintre cei trei a încercat zilele trecute să-şi convingă colegii din partid că este cel mai bun şi merită să stea în fruntea organizaţiei judeţene. Duminică, însă, doar unul dintre cei trei va câştiga funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD.

Cheia succesului

Liderul pesediştilor hunedoreni, Florin Cazacu, merge pe continuitatea activităţii sale de preşedinte. El declară că vrea să ducă mai departe strategia politică pe care a început-o în urmă cu trei ani, când a preluat mandatul.

„În mandatul meu, am demonstrat că organizaţia PSD Hunedoara are potenţial să câştige alegerile atât la nivel local, cât şi pe cele generale. Cred că la conferinţa din 19 septembrie, delegaţii vor hotărî să continue seria succeselor PSD în judeţ. Principala ţintă este pregătirea câştigării alegerilor din 2012 şi, mai ales, redarea speranţei cetăţenilor în lupta împotriva guvernării PDL. Unitatea organizaţiei judeţene este cheia succesului în toate proiectele noastre. În calitate de preşedinte, voi milita pentru promovările în cadrul partidului pe principiul valorilor, în concordanţă cu statutul acestuia”, a declarat Florin Cazacu, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

10 comentarii la „„Vreau sã continui strategia politicã a organizaţiei”

  • si care sunt proiectele acelea minunate pe care le-ai indeplinit pe baza strategiei polituce aplicate ? ati castigat consiliul judetean si eu nu stiu ? cati primari de municipii aveti din totalul lor ? mai vrei alte intrebari ?

  • ba florine daca vei fii ales presedinte sper sa nu mai faci echipa cu boratura taraneasca din soimus ! ala-i sluga lui molot ! 4 ore a stat cu molot si rus la consiliu jud sa sune delegatii sa-l voteze. pe bani binenteles. vomitatura hepatica pictata in bisrica de la bejan va fi bestemul acestui batran curvit securist care va pleca la liberalii lui molot

  • Mai, sa fie ce informata esti tu georgiana. Ai stat langa ei sa stii ce au facut ? In spatele tau sta senatorul gras ca un porc care vrea sa fie cu orice pret presedinte.

  • De parca ar fi vreunul breaz! Un comunist batran, un sindicalist compromis si un umflat tanar! Pun pariu ca va castiga Cazacu! Detasat!

  • sustin si eu idea ca florin va castiga detasat, lupeniul a trecut de partea sa si il va injosi pe acest vierme nenorocit care nu stie sa se retraga precum batranul iliescu

  • cazacu a tras tare pe ultima suta de metrii si va intra in turul 2 alaturi de senatorul nicula

  • ce ti-am spus marine ! acum florinel al tau are ocazia sa continue strategia politica. cea pe care nu a avut-o. sa rada si curcile.

  • Idiotu de Vochitoiu in sfarsit se apropie de finalul finalului. cazacu a pierdut pe mana lui Vochitoiu, baou asta la bagat in cele mai mari porcarii. Se stie de altfel ca Vochitoiu este cel mai mare ghinionist si aduce ghinion tuturor celor care sunt impreuna cu el. Florinele, vazu-si , ma?!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura