„Ştiinţa“, la un turneu internaţional de rugby

16 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani va reprezenta România la un puternic turneu de rugby în şapte, ce va avea loc în Ungaria şi la care vor mai participa formaţii din Croaţia, Ungaria, Polonia şi Austria.

Oportunitate neaşteptată

Antrenorul studenţilor, Alexandru Lupu, care e şi tehnicianul echipei naţionale a României de rugby în şapte, va deplasa în ţara vecină un lot format din 12 jucători. Tehnicianul a precizat că Ştiinţa va participa la acest turneu, după ce a ocupat locul cinci la o competiţie de calificare disputată pe plan intern. „Primele patru echipe de rugby în şapte, care ar fi trebuit să reprezinte România la această întrecere, nu o pot face, din cauza programului foarte încărcat. Drept urmare, ne-a revenit nouă acest rol, pentru că am terminat pe locul cinci. Turneul se va desfăşura în perioada 19-20 septembrie şi sperăm să etalăm un joc competitiv, cu care să nu dezamăgim”, a declarat antrenorul Alexandru Lupu. Din cauza acestui turneu, Ştiinţa Petroşani şi-a amânat meciul de campionat cu CSM Bucureşti, care în loc să se dispute sâmbătă, va avea loc pe data de 29 septembrie.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Aşteaptă banii pentru Cupa Mondială

Echipa Inter Petrila, triplă campioană naţională la popice, ar trebui să reprezinte România la „Cupa Mondială” din Macedonia, de luna...

Au căzut cu tot cu podea peste vecinii de bloc

O familie din Aninoasa a tras o sperietură soră cu moartea, după ce, locuinţa primită de la primărie a căzut...

Bulina neagră

Cosmin Costa, viceprimar al municipiului Deva

Închide