Aşteaptă banii pentru Cupa Mondială

16 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Echipa Inter Petrila, triplă campioană naţională la popice, ar trebui să reprezinte România la „Cupa Mondială” din Macedonia, de luna viitoare, însă, sărăcia pune sub semnul întrebării prezenţa hunedorenilor la întrecerea supremă a echipelor de club din lume.

Promisiuni există

Componenţii echipei hunedorene se pregătesc intens pentru turneul Cupei Mondiale, însă în contul grupării nu există încă banii necesari deplasării în Macedonia. Oficialii echipei din Valea Jiului au… promisiuni de finanţare din partea Primăriei Petrila şi a Consiliului Judeţean Hunedoara şi sunt încrezători că vor ajunge în cele din urmă în Macedonia. „Sperăm că se va rezolva problema banilor, pentru că avem dreptul şi merităm să mergem la această întrecere”, a declarat antrenorul popicarilor de la Inter Petrila, Marcel Dobrică.

Echipa din Valea Jiului a început excelent sezonul în Divizia Naţională, unde a bifat deja două victorii. „Suntem în formă bună şi cred că putem face o figură frumoasă şi la Cupa Mondială”, a adăugat Dobrică. Inter Petrila a mai luat parte de două ori până acum la Cupa Mondială, în Italia şi Germania, ocupând de fiecare dată locul şapte.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Au căzut cu tot cu podea peste vecinii de bloc

O familie din Aninoasa a tras o sperietură soră cu moartea, după ce, locuinţa primită de la primărie a căzut...

Bulina neagră

Cosmin Costa, viceprimar al municipiului Deva

Bulina albă

Ioan Cosmescu, hunedorean stabilit în SUA

Închide